ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Κάλεσμα για συγκέντρωση αποδοκιμασίας στην επίσκεψη Μέρκελ

ΕΠΑΜ 
Επείγον! Κάλεσμα για συγκέντρωση αποδοκιμασίας στην επίσκεψη Μέρκελ 
Έρχεται το «αφεντικό»! Μας θέλουν με σκυμμένο το κεφάλι.

Το ΕΠαΜ  θεωρεί Πατριωτικό καθήκον του, να μη σκύψει το κεφάλι και να μην ενδώσει στον φόβο της απαγόρευσης, την στιγμή που οι οσφυοκάμπτες του δωσιλογισμού  θα δίνουν  για μια ακόμη φορά όρκους υποτέλειας, για λίγα δανεικά ψίχουλα, στην θρασύτατη παρουσία της Μέρκελ, σε μια θρηνούσα και οδηγούμενη στο σταυρό Ελλάδα.
Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά από την ιστορία και τις παραδώσεις μας ότι η υπέρτατη αξία του αγώνα για λευτεριά, μας ενώνει και μας ατσαλώνει απέναντι σε χρυσοφόρους Μήδες και σε σιδερόφρακτες  Ναζιστικές  ορδές.
Το  ΕΠαΜ καλεί όλους τους Έλληνες,  να διαδηλώσουν μαζί, απέναντι στο σύμβολο της νέας φασιστικής κατοχής,  που εκπροσωπώντας  τους υπερεθνικούς εξουσιαστές, παρουσιάζεται στην χωρά μας μηδενίζοντας την εθνική μας αξιοπρέπεια, θεωρώντας μας πολίτες β’ κατηγορίας, ανίκανους να υψώσουν το ανάστημα τους απέναντι της.

Την Παρασκευή 11/04/2014  στις 5μ.μ. ΟΛΟΙ στην Κοραή (μετρό Πανεπιστήμιο) με πανό, σημαίες,  σφυρίχτρες,  σήματα, ντουντούκες, αλλά το πιο σημαντικό, με την ελεύθερη Ελληνική  ψύχη μας,  να στείλουμε το μήνυμα στην «κυρία» και τα δοσιλογικά  γιουσουφάκια της, ότι  είμαστε ο ίδιος λαός που μόνος του τους έδιωξε, όταν όλοι οι άλλοι λαοί, περίμεναν τις υπερδυνάμεις εκείνης της εποχής να τους απελευθερώσουν.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.
Οργανωτικό γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: