ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Επιχείρηση "μπάζωμα" του "Μπαλτάκος-gate"


Ομόλογο και Μέρκελ οι άσσοι Σαμαρά
 Μεγάλο επικοινωνιακό μπάζωμα και… αντεπίθεσημε στόχο την αλλαγή του κλίματος που δημιούργησε το «Μπαλτάκος-gate» ετοιμάζει το επιτελείου του Μεγάρου Μαξίμου, υπό τον Χρύσανθο Λαζαρίδη. Επιταχύνοντας την έξοδο στις αγορές αλλά υπό την ασφάλεια του private placement, ήτοι της προσυμφωνημένης ιδιωτικής τοποθέτησης η κυβέρνηση θα ρίξει τα πρώτα πυροτεχνήματα, ενώ το «πάρτι» θα ανάψει με την έλευση της Άνγκελα Μέρκελ και τις εξαγγελίες για το αναπτυξιακό Ταμείο και την πολιτική στήριξη του πρωθυπουργού.
Μετά την επιτυχημένη έκδοση εντόκων γραμματίων την Τρίτη, σήμερα Τετάρτη,  αναμένεται να ανοίξει το βιβλίο προσφορών για το πενταετές mini-bond, την κάλυψη του οποίου εξασφαλίζουν στο 100% οι ανάδοχοι. Θα είναι μια πιλοτική έκδοση 5ετών χρεογράφων μικρού ποσού, με προεξασφαλισμένη κάλυψη, που ο βαθμός επιτυχίας της της θα εξαρτηθεί από το ύψος του επιτοκίου (κόστος δανεισμού).
Σημαντικό μέρος εκτιμάται ότι θα καλυφθεί από ελληνικές τράπεζες και από χαρτοφυλάκια συνδεόμενα με τους διεθνείς οίκους (JP Morgan, Goldman Sachs κλπ) τους οποίους η κυβέρνηση έχει προσλάβει ως συμβούλους στο εγχείρημα.
Πέραν του ότι θέλει να μεταθέσει τη δημόσια συζήτηση και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και των media από την υπόθεση Μπαλτάκου, η κυβέρνηση έχει ένα ακόμη λόγο να επισπεύσει την έξοδο στις αγορές: Την Παρασκευή έρχεται στην Αθήνα η καγκελάριος Μέρκελ και κατά τις συναντήσεις της με τον πρωθυπουργό θα τεθεί ασφαλώς επί τάπητος και το θέμα της ελάφρυνσης χρέους. Ο κ. Σαμαράς θέλει να έχει στα χέρια του μια απτή απόδειξη, μιά "πιστοποίηση" από τις αγορές ότι η Ελλάδα πηγαίνει καλά, την εμπιστεύονται και μπορεί να δανεισθεί.
 Επιβεβαίωση αποτελεί και η πορεία των τιμών/αποδόσεων των  (παλιών) ελληνικών χρεογράφων: Τους τελευταίους μήνες οι τιμές ανεβαίνουν συνεχώς, οι αποδόσεις υποχωρούν (βρίσκονται στο 6%-6,10%) και τοspread έχει πέσει στα επίπεδα των 450 μονάδων βάσης 
Παράλληλα ο -πάντα προνοητικός- Χρύσανθος Λαζαρίδης, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί παράλληλα και την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να βγει στην αντεπίθεση πλαγιοκοπώντας τον Αλέξη Τσίπρα. 
Στο πολιτικό σκηνικό επιχειρείται ανακατάληψη του χώρου του κέντρου με σενάρια για αλλαγές στην προσωπικότητα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς εκτιμάται ότι η αναποφάσιστη εκλογική βάση θα κινηθεί εν τέλει προς αυτή την κατεύθυνση και όχι στην ακροδεξιά. 


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: