ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Αντίθετοι με την πώληση του ΟΛΘ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ


66B898632CD7712F19E7490A5076CC83.jpg
Ισχυρές αντιρρήσεις για το μοντέλο παραχώρησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης που προωθεί το ΤΑΙΠΕΔ εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ κατά την συνεδρίαση της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής ενώ και αρκετοί βουλευτές της ΝΔ επισήμαναν τις επιφυλάξεις για την υφιστάμενη πρόταση πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου.
Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξήγησε ότι η αξιοποίηση της λιμενικής υποδομής της χώρας αποτελεί κορυφαίο ζήτημα και επισήμανε πως η χώρα πρέπει να εκμεταλλευτεί το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.
Παρά ταύτα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος ξεκαθάρισε ότι «εμείς είμαστε αντίθετοι στην απευθείας πώληση των μετοχών» υποστηρίζοντας ότι θα ήταν πιο συμφέρουσα η παραχώρηση του 24% του ΟΛΘ αντί του 67% που προβλέπει το σχέδιο ΤΑΙΠΕΔ.
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να προχωρήσει στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ και ΟΛΘ και σημείωσε ότι το κόμματου θα παρουσιάσει διαφορετικό μοντέλο εκμετάλλευσης των δύο λιμανιών. Στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και οι βουλευτές Θεσσαλονίκης με την ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης και Γιώργος Ορφανός που είπαν ότι το μοντέλο πλήρους παραχώρησης «εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους».

arouraios

Δεν υπάρχουν σχόλια: