ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατί ο Μ. Γλέζος είπε «όχι» στην αναστολή χρηματοδότησης της Χ.Α.(Μια -ιστορική- εξήγηση)

Πιστός στις αρχές του και στην άποψη ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά παρέμεινε ο κ. Μανώλης Γλέζος

"….Και τώρα η Βουλή καλείται να προφυλάξει το Έθνος"!

Θέμα, «Ακύρωση εκλογής εκτοπισμένων ή κρατουμένων- βουλευτών».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» της 16-12-1951 ....είχε ακυρωθεί η εκλογή του, μαζί με άλλους εκτοπισμένους ή κρατουμένους βουλευτές ....μεταξύ των οποίων και του Ηλία Ηλιού.
Φαίνεται ότι η παρακάτω θέση του Μ.Γ δεν αποτελεί απλώς μια πολιτική άποψη ....αλλά συσσωρευμένη εμπειρία και στάση ζωής!


«Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν» ....δήλωσε.

Ερώτηση: Κινδυνεύει η χώρα να βρεθεί νεο-εμφυλιακές καταστάσεις ....λόγω της "πολιτικής αδεξιότητας" με την οποία το λεγόμενο "ορθόδοξο συνταγματικό τόξο" αντιμετωπίζει το "πρόβλημα";

Άλλο σημαντικό θέμα στο δημοσίευμα ....χαρακτηριστικό ξενόδουλων κυβερνήσεων:   ".... δεν παρέστη εκπρόσωπος της κυβερνήσεως κατά το μνημόσυνον των σφαγιασθέντων κατοίκων των Καλαβρύτων...."
Κρίμα ....και ήταν τόσο νωπό, οι άνθρωποι δεν είχαν "λιώσει" -στις μνήμες- ακόμα ....και μετά ρωτάμε οι αφελείς γιατί η Ελλάδα δεν ζήτησε πολεμικές αποζημιώσεις!
"Ξέκωλο" ήταν πάντα το Γκουβέρνο της Χώρας!    Χίλιοι ιστορικοί δεν με πείθετε ....περί του αντιθέτου!


Αίσθηση προκάλεσε στη χθεσινή ψηφοφορία στο κοινοβούλιο η αρνητική ψήφος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς και βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζου.

Η στάση του κ. Γλέζου “παραξένεψε” τους βουλευτές οι οποίοι ζητούσαν απαντήσεις για την απόφασή του. Η εξήγηση ήρθε λίγο αργότερα από τον ίδιο, συνομιλώντας με δημοσιογράφους:

«Τους σταυρωτήδες των χριστιανικών αρχών, τους διαστρεβλωτές των Αρχαίων Ελλήνων και όλους αυτούς που θέλησαν να διαβρώσουν την ελληνική κοινωνία, δεν τους πολεμάμε με αποφάσεις, αλλά πολιτικά. Δεν τους πολεμάμε όπως αυτοί επιδιώκουν».


G.D.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: