ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Επειγόντως ….ένα «απαξιωτικό haircut» του Ν. 4.000/58…!!!

ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ 1997 2 ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ 1  — Το νέο δάνειο είναι ένας ακόμα κόμπος στη θηλιά ….που από χρόνια έχουν περάσει στο λαιμό μας ….και στον λαιμό των παιδιών μας. 

  — Θεέ μου! ….Σε όποια σοβαρή επιτροπή του Γκουβέρνου κι” αν ψάξεις -χρόνια τώρα- κρύβεται ένας τζερεμές «σκαντζόχοιρος» ….των Αγορών!

  — Μαυρίστε το Γκουβέρνο, με «κλωτσιές» ….στις προσεχείς εκλογές.

  — Όσο για το ζωντανό, να του κάνουμε ….ένα «απαξιωτικό haircut» (Ν. 4.000/58) ….να τελειώνουμε!

  — [ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

  — ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Οι νεώτεροι, αν δεν γνωρίζουν, ας δουν στηβικιπαίδεια για τον Ν. 4000/1958 «περί… τεντιμποϊσμού!!!

  — ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2:  Νεώτεροι αλλά και γεροξούρηδες δραχμολάγνοι, ας εντρυφήσουν στο άρθρο, μπας και καταλάβουν οι ψωνάρες, ότι το πρόβλημά μας δεν είναι δραχμή ή ευρώ, αλλά οι κυβερνώσες συνιστώσες των πολιτικών ληστοσυμμοριών με τα χίλια πρόσωπα, από την χουντική-ναζιστική «μεταπολίτευση» έως και σήμερα. Όλοι δε μαζί, ας προσέξουμε το χρηματοοικονομικό αληταριό, που πρωταγωνιστεί τότε και τώρα στα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ και στις τρελές μάσες!!!!Δεν υπάρχουν σχόλια: