ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Σπηλιωτόπουλος: "Κάτι ημίτρελοι κλείνουν κάθε λίγο και λιγάκι το κέντρο της Αθήνας.."


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Αρης Σπηλιωτόπουλος, έκανε λόγο για «ημίτρελους που κλείνουν κάθε τόσο το κέντρο της Αθήνας λες κι έχουμε δικτατορία».
Αναφέρεται προφανώς στους άνεργους, τους απολυμένους, τους διαθέσιμους και τους απλήρωτους, που δε μπορούν να πάνε ξεσκάσουν αλλού όπως ο Σπηλιωτόπουλος, συντασσόμενος στην ψυχιατρική διάγνωση με τον Ζαν Πολ Μπελμοντό της κεντροαριστεράς Πέτρο Τατσόπουλο. 
Δεν έχει νόημα να υπενθυμίσει κανείς στον Σπηλιωτόπουλο ότι το κλείσιμο των δρόμων, γενικά, συνηθίζεται στην αστική δημοκρατία και όχι στις δικτατορίες. 
Γιατί κατά βάση ο Σπηλιωτόπουλος έχει δίκιο. 
Είμαστε ημίτρελοι, γι' αυτό και το ημιθανές σύστημα του Σπηλιωτόπουλου είναι ακόμα στη θέση του. 
Αν ήμασταν κανονικά τρελοί, το σύστημα του θα είχε πεθάνει και ο Σπηλιωτόπουλος θα καθάριζε σκάλες για 400 ευρώ 500 ευρώ και θα τον ενημερώναμε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα πεταχτεί και στον δρόμο. 
Αυτά είναι λάθη που πρέπει να διορθώσουμε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: