ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.14

Στελέχη Ε.Δ. - Σ.Α.: Φοβούνται την «εκδίκηση» μετά την απόφαση του ΣτΕ


ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ.

Ανησυχούν οι στρατιωτικοί ότι, τελικά, η απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας, που είναι ευνοϊκή για αυτούς και με βάση αυτή θα πρέπει...
 οι αποδοχές των στρατιωτικών να αποκατασταθούν και να επανέλθουν στα επίπεδα του Μαΐου του 2012 θα έχει μερική μόνο εφαρμογή. Κύκλοι των αποστράτων εκτιμούν ότι η κυβέρνηση μηχανεύεται μεθόδους, ώστε τις όποιες αυξήσεις δώσει στους στρατιωτικούς να τις πάρει πίσω, πάλι από τους στρατιωτικούς...

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Όπως εξήγησε ο νομικός σύμβουλος των Ενώσεων Στρατιωτικών και του ΣΥΣΜΕΔ, Γιώργος Αντωνακόπουλος, η κυβέρνηση δεν έχει επιλογές και θα πρέπει να το καταλάβει. Ακόμη και νέο μισθολόγιο να προσπαθήσει να φτιάξει δεν μπορεί με βάση την απόφαση του ΣτΕ να δώσει χαμηλότερους από το 2012 μισθούς στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Μη κατανοητή

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή η νομική πραγματικότητα δεν είναι απόλυτα κατανοητή στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Τεχνοκράτες του υπουργείου Οικονομικών επιμένουν ότι μπορεί να υπάρξουν τρόποι «αντιμετώπισης του προβλήματος» σχετικά ανώδυνοι, δηλαδή χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση.

Επικαλούνται, μάλιστα, «στρατιωτικούς από τα Γενικά Επιτελεία», οι οποίοι σύμφωνα με τις διαρροές στα ΜΜΕ ετοιμάζουν αλλαγές στον νόμο 3883/2010, περί προαγωγών προς το χειρότερο

Εννοείται ότι οι αλλαγές αυτές θα επιδεινώσουν ακόμη περισσότερο την ήδη δεινή οικονομική κατάσταση των εν ενεργεία στρατιωτικών, αλλά και των αποστράτων.

Ως αποτέλεσμα, όσα δικαιούνται να πάρουν οι στρατιωτικοί με την απόφαση του ΣτΕ να τα δώσουν πίσω μέσω του νέου μισθολογίου.
(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12/04/2014 – ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ)
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: