ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

"ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" ΑΥΤΟΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΟΤΑΜΙ ΟΧΕΤΟΥ " ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ


Το «Ποτάμι» αποκαλύπτεται και αποδεικνύει πώς στόχος του είναι να αποτελέσει το δεκανίκι στήριξης του πολιτικού συστήματος που κυβερνά σήμερα εκπροσωπώντας το οικονομικό-επιχειρηματικό κατεστημένο σε...
βάρος των εξαθλιωμένων πολιτών από τα συνεχή μνημόνια και την παράδοση της χώρας άνευ όρων στους δανειστές.
Πριν από λίγη ώρα μιλώντας στο συστημικό-μνημονιακό «Σκάι» ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης υποστήριξε πώς τάσσεται υπέρ των συνεργασιών γιατί, όπως είπε, «τη λύση στην Ελλάδα θα δώσουν οι συνεργασίες».
Για ποια συνεργασία και με ποιους μιλάει ο κ. Θεοδωράκης; Μα ασφαλώς με τα κόμματα που σήμερα βρίσκονται στην εξουσία. «Το Ποτάμι» δημιουργήθηκε ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Για να επιβιώσει το υπάρχον σύστημα.
Αφού η πρώτη επιχείρηση με την «Ελιά» και τους «58» απέτυχε γίνεται μία δεύτερη προσπάθεια για να ψαλιδιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Μία άλλη επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και αυτή αφορά τη Χρυσή Αυγή, αν και εκεί η κυβέρνηση τα βρίσκει δύσκολα μετά τις αποκαλύψεις Π. Μπαλτάκου.
Ο επικεφαλής του «Ποταμιού», στο μόνο κόμμα που επιτέθηκε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πώς «είναι θλιβερό κάποιοι στην αξιωματική αντιπολίτευση να θέλουν να τα αλλάξουν όλα, χωρίς να αλλάξει τίποτα».
Ευτυχώς που έρχεται το «Ποτάμι» να κάνει… αλλαγές. Με συνεργασίες βέβαια. Και με ποιους; Φάνηκε αυτό από τις δηλώσεις του κ. Θεοδωράκη, ο οποίος χαρακτήρισε θετική την προσπάθεια της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας στις αγορές.
Και όταν μιλάμε για ένα δάνειο της πλάκας, ύψους 2-3 δισ. ευρώ, με επιτόκιο που κανείς ακόμη δεν ξέρει πόσο θα είναι και με την εγγύηση της Γερμανίας. Κάνει λοιπόν από τώρα πλάτες στην κυβέρνηση το «Ποτάμι» παρά τη συστηματική προσπάθεια να κρύψει τις πραγματικές του προθέσεις μη παρουσιάζοντας καμία πολιτική θέση. Ούτε μία.
Αντιθέτως, τα δείγματα γραφής για το ρόλο που θέλει το σύστημα να παίξει το «Ποτάμι» είναι ξεκάθαροι από την πρώτη στιγμή. Κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές για να κόψει ψήφους, αλλά όχι στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για να μην κληθεί να στηρίξει κάποια από τις υποψηφιότητες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και «προδώσει» τις σκοπιμότητες του.
Όσο για τις δημοσκοπήσεις, αυτές κοντεύουν να μετατρέψουν το «Ποτάμι» σε… Μισισιπή. Μέρος και αυτές της ύστατης προσπάθειας να παραμένει στην εξουσία το πολιτικό-οικονομικό σύστημα που χρεώνει τους Έλληνες για να κερδίζει αυτό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: