ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.14

Aκόμα και η Μέρκελ τους κάνει πλάκες δηλώνοντας οτι :Οι Έλληνες περνάνε δύσκολα και θα συνεχίσουν να περνάνε


Συμφωνήσαμε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και ότι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα οφείλονται στις τεράστιες προσπάθειες του ελληνικού λαού. Με τις θυσίες ολόκληρου του ελληνικού λαού και την αλληλεγγύη των εταίρων είμαστε σε διαφορετική μοίρα. Η Ελλάδα τα κατάφερε.


Έχουμε αφήσει πίσω όλα τα μεγάλα προβλήματα. Είμαι ξεκάθαρος όμως ότι οι μεταρρυθμίσεις θα συνεχιστούν αλλά το βασικό είναι ότι επιστρέφουμε στην ανάπτυξη. Ενημέρωσα και επίσημα την καγκελάριο για την επιτυχημένη έξοδο της Ελλάδας στις αγορές

Θέλουμε να διασφαλιστούν τα πρωτογενή πλεονάσματα, να δοθούν πραγματικές ανάσες στην οικονομία και να αποκατασταθούν οι αδικίες και κυρίως η μεγαλύτερη που είναι η ανεργία. Για πρώτη φορά επίσημα βγαίνει ότι η ανεργία άρχισε να πέφτει. Το θεωρώ σημαντικό αυτό. Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές επιταχύνει την εξομάλυνση, αφού η χώρα πιάνει τους στόχους της και δεν χρειάζεται νέο πρόγραμμα. Θέλω να ευχαριστήσω την Καγκελάριο για την στήριξή της και για τη στενή μας συνεργασία» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη κοινή συνέντευξη Τύπου με την Καγκελάριο της Γερμανίας.

Από την πλευρά της η κ. Μέρκελ δήλωσε ότι «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο γίνανε πάρα πολλά πράγματα από την Ελλάδα. Έχουν γίνει αρκετά βήματα μπροστά και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί άνεργοι , ειδικά νέοι, που αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα και θα συνεχίσουν να περνάνε.Πρέπει τώρα να προσπαθήσουμε να δείξουμε τις δυνατότητες της Ελλάδας… Θα ήθελα να σας πω πως η πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης ήταν ένας δύσκολος δρόμος. Η κατάσταση του προϋπολογισμού είναι πολύ καλή και η χθεσινή ημέρα ήταν κομβική με την επιστροφή στις αγορές. Η Γερμανία έχει τη διάθεση να βοηθήσει στο θέμα της ρευστότητας την Ελλάδα... Εντυπωσιάστηκα από τον αριθμό των τουριστών και ελπίζω αρκετοί Γερμανοί να προτιμήσουν την χώρα σας για τις διακοπές τους... Αγαπητέ Αντώνη ευχαριστώ για την συνεργασία και θα ήθελα να πω στους Έλληνες πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τη βοήθειά μας».



newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: