ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Ανακοινώνουν την Δευτέρα τριπλές κάλπες για τον Μάιο!


ekloges9d8e1Η ιδέα είναι του Βενιζέλου και είναι ο ίδιος που ζήτησε την συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το πρωί της Πέμπτης στο περιθώριο της “επικής” εξόδου στις αγορές. Επίσημα υποτίθεται ότι θα κουβεντιάσουν τις θετικές εξελίξεις για την οικονομία. Πίσω όμως από τις κουρτίνες του Μεγάρου Μαξίμου είναι πολύ πιθανό να ρυθμίσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό της Δευτέρας.
Λίγες ώρες μετά τα δώρα και την αποχώρηση της Άνγελα Μέρκελ, ο σχεδιασμός θέλει τους Σαμαρά-Βενιζέλο να ανακοινώνουν πρόωρες βουλευτικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές σε περίπου ένα μήνα από σήμερα! Οι τριπλές κάλπες είναι αυτή την στιγμή το πιο πιθανό σενάριο, προάγγελος του οποίου ήταν η δημοσκόπηση του Θεοδωρικάκου στην Ανατροπή, που έδειχνε την ΝΔ να προηγείται στις βουλευτικές εκλογές.
-Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε νέα δημοσιονομικά μέτρα αμέσως μετά τις εκλογές και να προχωρήσουμε επιτέλους τις μεταρρυθμίσεις. Αυτό δεν μπορεί να γίνει με μια ασθενική πλειοψηφία ενός ή δύο βουλετών…Υπάρχει και κάτι ακόμη: O παράγων Ποτάμι που όσο περνάει ο καιρός φουσκώνει επικίνδυνα. Είναι πολύ πιθανό την Άνοιξη του 2015 να είναι πρώτο κόμμα…Γι΄ αυτό και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών από τον Μάιο. Πρέπει να στήσουμε τριπλές κάλπες…
Αυτές οι σκέψεις, απασχολούν τα επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της NΔ και είναι ακριβώς αυτές οι σκέψεις που τους οδηγούν στην επιλογή της τριπλής κάλπης που όπως όλα δείχνουν θα την ανακοινώσουν την Δευτέρα με την σύμφωνη γνώμη της Μέρκελ!
Οι Σαμαρά και Βενιζέλος εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκονται στην πιο αμήχανη φάση τους και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάνε σε εκλογές και να κερδίσει η ΝΔ την πρωτιά.
Ο Βενιζέλος εκτιμά ότι η Ελιά θα καταφέρει ένα ποσοστό κοντά στο 7%-10% και σ΄ αυτή την περίπτωση όλα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Την Δευτέρα λοιπόν τα σπουδαία…
kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: