ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.4.14

Η επέλαση του "succes-horror story": Noσοκομεία «στον αέρα» λόγω διαθεσιμοτήτων




 Συνδέστε τα παρακάτω περί Υγείας και με αυτά περί "εκπαίδευσης":ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και την επιχειρούμενη περίφημη "αξιολόγηση") αλλά και αυτή τη θεματική ενότητα περί "εργασίας": "Κοινωφελής" σκλαβιά (δήθεν εργασία) Καθώς το "success-horror story", αυτό της απόλυτης διαστρέβλωσης κάθε έννοιας και απόλυτης ισοπέδωσης κάθε κοινωνικής υποδομής και μέριμνας των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας και οικονομίας, αυτό το "επιτυχημένο έκτρωμα", ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...
 Μια πραγματική ασύλληπτη συμφορά "εθνικών φιλοδοξιών"! Σύμφωνα και με το πνεύμα ("όποιος ζήσει έζησε") και τις επιθυμίες των "αγορών"! 
 "η πολιτική σταθερότητα της χώρας" με εγγυητή αυτή την κυβέρνηση δεν έχει να κάνει με "εθνικό αγαθό", αλλά με κάτι άλλο...
 Διαβάστε και αυτό για το "horror story" με όλα αυτά τα απίστευτα κι εξωπραγματικά αλλά αληθινά που συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας, στη χώρα της παράνοιας: Η "ευταξία" στο ζωτικό χώρο του βασικότατου αγαθού της "δημόσιας" "δωρεάν" "Υγείας"

  • Noσοκομεία «στον αέρα» λόγω διαθεσιμοτήτων
Καταγγελία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών


«Το νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι βγήκε από τις εφημερίες ενώ κινδυνεύουν να κλείσουν κλινικές σε Άγιο Σάββα, Αγία Όλγα και Σισμανόγλειο», αναφέρει ο ΙΣΑ. 

Η κατάσταση όπως την περιγράφουν στην ανακοίνωσή τους οι γιατροί, είναι η ακόλουθη:
"Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, εκφράζει την αγανάκτησή του, για την αιφνιδιαστική υπαγωγή ,σε καθεστώς διαθεσιμότητας 350 γιατρών, των πρώην θεραπευτηρίων του ΙΚΑ που τινάζει στον αέρα τη λειτουργία νοσοκομείων αιχμής. Η κίνηση αυτή έγινε αιφνιδιαστικά, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση, του ιατρικού προσωπικού, χωρίς να έχει οργανωθεί, η κάλυψη των κενών κατά την περίοδο της διαθεσιμότητας, καθώς και η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς. 

Τα μεγάλα θύματα είναι οι ογκολογικοί ασθενείς, οι οποίοι ούτως ή άλλως ταλαιπωρούνται και αντιμετωπίζονται ως ασθενείς δεύτερης κατηγορίας. Το ογκολογικό νοσοκομείο των Αγίων Αναργύρων βγήκε από τις εφημερίες, αφού περισσότεροι από 80 γιατροί του νοσοκομείου, έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει και το νοσοκομείο Άγιος Σάββας, λόγω της υπαγωγής σε διαθεσιμότητα δεκάδων γιατρών, οι οποίοι στελέχωναν καίριες κλινικές του νοσοκομείου. 

Με αποτέλεσμα ο χρόνος αναμονής, για χειρουργεία και θεραπείες ν' αυξηθεί δραματικά, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των ασθενών. Επιπρόσθετα σοβαρά κενά, έχουν δημιουργηθεί στη στελέχωση κλινικών, στα νοσοκομεία Σισμανόγλειο , Αγία Όλγα, Έλενα Βενιζέλου κ.τ.λ. ., στα οποία εξειδικευμένες κλινικές έχουν μείνει χωρίς ιατρικό προσωπικό. Για άλλη μια φορά το υπουργείο Υγείας, δείχνει πρωτοφανή προχειρότητα, ταλαιπωρώντας τους ασθενείς και θέτοντας σε κίνδυνο, την περίθαλψή τους. Αποφάσισε ,αιφνιδιαστικά τη διάλυση της υφιστάμενης κατάστασης , χωρίς να έχει σχεδιάσει την επόμενη ημέρα και σπεύδει εκ των υστέρων να «μπαλώσει» τα κενά, με κινήσεις πυροσβεστικές. Την ίδια ώρα όμως διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές. 

Επιπρόσθετα οι λειτουργοί της υγείας, καλούνται σε εκβιαστικά διλήμματα και αντιμετωπίζονται με παντελή έλλειψη σεβασμού και χωρίς καμία εκτίμηση σε όσα έχουν προσφέρει ,στο σύστημα υγείας και στον έλληνα ασθενή. Για άλλη μία φορά αντιμετωπίζεται με πρωτοφανή προχειρότητα η Δημόσια υγεία. Καλούμε το υπουργείο Υγείας ν αναλάβει τις ευθύνες του και να σταματήσει να παίζει με τη ζωή των ασθενών".

Το διαβάσαμε στην enet μέσω 
antidras

Δεν υπάρχουν σχόλια: