ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.14

Μπαλτάκος -«Μου προτείνουν να κάνω κόμμα. Μετά τις ευρωεκλογές θα τα σκεφτώ όλα»


1«Πρέπει να επανενωθεί η δεξιά» το ηχηρότατο -προειδοποιητικό- μήνυμα που στέλνει προς τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι αν η ΝΔ συνεχίζει τη στροφή της στον κεντρώο χώρο, ο ίδιος δεν θα έχει καμία θέση σε αυτή
Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε για όλα τα «καυτά» ζητήματα στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News και έριξε -επισήμως πια- τη βόμβα μεγατόνων, που αναμένεται να προκαλέσει σοβαρότατες πολιτικές εξελίξεις…
Όπως αναφέρει ο κ. Μπαλτάκος, μετά την συνομιλία με τον Ηλία Κασιδιάρη και την απομάκρυνσή  του από την κυβέρνηση, αρχικά τον πλησίασε κόμμα της δεξιάς και του πρότεινε να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής, με τον συνδυασμό τους, αλλά αυτός αρνήθηκε.
Η αποκάλυψη όμως που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα δεν είναι άλλη απ” το ότι δέχτηκε τηλεφωνήματα από Υπουργούς και Βουλευτές. «Δεν θα αναφέρω ονόματα» είπε και παράλληλα, δημοσιοποίησε και τις κλήσεις που δέχτηκε από ένστολους: « Είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά» του είπαν αρκετοί, προτρέποντάς τον να προχωρήσει στη δημιουργία νέου δεξιού κόμματος.
Ο κ. Μπαλτάκος θεωρεί ότι οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν ορόσημο για το αν θα προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου κόμματος, στέλνοντας -εμμέσως πλην σαφώς- ηχηρότατο μήνυμα προς τον Αντώνη Σαμαρά για την… κεντρώα διαδρομή που πλέον έχει αποφασίσει να ακολουθήσει με τη Νέα Δημοκρατία.
«Ο Αντώνης Σαμαράς στο συνέδριο της ΝΔ τον Οκτώβριο του 2009 είχε πει “Έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ δεν χρειαζόμαστε δεύτερο” Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει ένα νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει», είπε ο Τ. Μπαλτάκος.
Όταν, μάλιστα, του τέθηκε ευθέως  η ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα λόγω της απήχησης στους ένστολους και την εκκλησία να ηγηθεί μιας παράταξης με δεξιά χαρακτηριστικά απάντησε: «Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει τη στροφή της η ΝΔ σε ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει και τον δικό μου αποκλεισμό από μια τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: