ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Ο Φασισμός του Νεο-αποικισμού στην Ευρώπη θέτει το πλαίσιο εξοντωτικού δανεισμού της Ελλάδας από την χρηματαγορά…


Σημειώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Η αγορά κάνει την δουλειά της, η γερμανική κυβέρνηση την δική της, η ελληνική κυβέρνηση τί ακριβώς δουλειά κάνει με αυτήν την αγυρτεία της δοκιμαστικής (!) εξόδου στην χρηματαγορά;
Την δουλειά που εξυπηρετεί το κυρίαρχο λόμπυ της χρηματαγοράς και την οικονομική στρατηγική ηγεμονίας του Βερολίνου. Έρχεται να δανειστεί με εγγύηση την αναθεωρημένη δανειακή σύμβαση, την μόνιμη πλέον ένταξη στον μηχανισμό των μνημονίων και την...........
διαβεβαίωση από γερμανικής πλευράς και ευρωζώνης γενικότερα πως δεν θα υπάρξει «κούρεμα» του δημόσιου χρέους - σήμερα γύρω στο 178% - και με όχι την προοπτική της υγιούς ανάπτυξης της χώρας! 
Άρα, ο φασισμός του Νεο-αποικισμού στην Ευρώπη θέτει το πλαίσιο εξοντωτικού δανεισμού της Ελλάδας από την χρηματαγορά …και η Διαπλοκή ανακουφίζεται, ενώ διάφοροι χαζοχαρούμενοι πανηγυρίζουν, όπως έκαναν κάθε φορά που η χώρα παγιδευόταν σε μια διαδικασία δομικής κατάρρευσης (depression) τα τελευταία χρόνια.
Τι σημαίνει αυτός ο δανεισμός; Πως τα μνημόνια και η πολιτική λιτότητας, δραματικής ανεργίας και αντιπληθωρισμού, που καταστρέφουν τα μεσαία στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, έρχονται να υποκαταστήσουν την βιωσιμότητα του χρέους και την ζωτικότητα της οικονομίας στην επενδυτική αφήγηση της χρηματαγοράς για την Ελλάδα. Μια και το χρέος ούτε είναι, ούτε σκοπεύουν να επιτρέψουν να γίνει βιώσιμο, μετατρέπεται σε «βιώσιμη», με χαρακτηριστικά «αειφόρου ανάπτυξης», η κατάσταση μετατροπής της Ελλάδας σε Υποτελή Πολιτεία (vassal state) στο πλαίσιο του Νεο-ηγεμονισμού στην ΕΕ, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά του φασιστικού Νεο-αποικισμού.  
Και τι σημαίνει αυτό για την ελληνική οικονομία; Πως με την τυχοδιωκτική  και κυριολεκτικώς πολιτικάντικη δοκιμαστική έξοδο της Ελλάδας στην χρηματαγορά, περνάμε συμβολικά από την εποχή της Debtocracy στην εποχή της Bankruptocracy, κατά την οποία τον νεο-φασισμό στις πτωχευμένες χώρες θα θεμελιώνουν οι πτωχευμένοι τραπεζίτες και χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί με τη εγγύηση της ΕΚΤ και του ΔΝΤ και την αιγίδα της γερμανικής κυβέρνησης, σε ό, τι αφορά στην Ευρώπη.
«Ωραία πράγματα», που θα έπρεπε να θεωρούνται ντροπής πράγματα για οποιαδήποτε κυβέρνηση θεωρούσε ότι στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία και εκπροσωπεί το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας. Όχι μόνον δεν ικανοποιείται το κοινωνικό συμφέρον του 70% των ελλήνων, αλλά θίγεται έτσι με όλες τις γνωστές έννοιες του εθνικού συμφέροντος η ύπαρξη και λειτουργία της Ελλάδας στις διεθνείς πολιτικές, στην ΕΕ, αλλά παραδόξως και στον κόσμο της αγοράς.
Αυτό δεν μοιάζει να απασχολεί καθόλου τους κυβερνώντες και δεν υπάρχει κανείς λόγος να απασχολήσει την ηγεμονεύουσα στο εσωτερικό της χώρας Διαπλοκή! Αυτοί αυτοϊκανοποιούνται με οτιδήποτε θα μπορούσε να δημιουργήσει την πρόσκαιρη εντύπωση εικονικής βελτίωσης του οικονομικού κλίματος της χώρας. Είναι οι ίδιοι που έχουν καταντήσει την οικονομία αποκλειστικά κλάδο της πολιτικής επικοινωνίας. Δεν είναι απλώς νεοφιλελεύθεροι – ίσως να μην είναι καν νεοφιλελεύθεροι – είναι κοινοί αγύρτες που ζουν εφήμερα, πιστεύοντας πως ο σκοπός της δικής τους εφήμερης ευημερίας αγιάζει τα μέσα που μετατρέπουν τον ελληνικό λαό σε υποτελή μίας εξοντωτικής για την κοινωνία του, οικονομικής στρατηγικής.
Από την άλλη πλευρά η στρατηγική αυτή αποτελεί κυριολεκτικώς βραδυφλεγή βόμβα στην ΕΕ, στον βαθμό που θεωρήσει κανείς ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην ευρωζώνη. Με την στρατηγική αυτή αποφεύγεται για άλλη μια φορά – περισσότερο συμβολικά παρά στενά οικονομικά – να αντιμετωπιστεί η ελληνική κρίση ως ευρωπαϊκό πρόβλημα. Και όσοι έλληνες συνέδραμαν και συνδράμουν σ’ αυτή την επιχείρηση δεν είναι προδότες (η λέξη απουσιάζει από το λεξιλόγιό μου), αλλά καθάρματα ή ηλίθιοι.


καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: