ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.14

Η Μέρκελ έχει... αυτογνωσία (Βίντεο)


Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως γνωρίζει ότι δεν... χαίρει ιδιαίτερα μεγάλης δηιμοφιλίας σε ένα κομμάτι των Ελλήνων πολιτών και στην κοινή συνέντευξη που έδωσε στα πλαίσια του φόρουμ νέων επιχειρηματιών στο Χίλτον με τον Αντώνη Σαμαρά, φρόντισε να κάνει ένα σχετικό σχόλιο.
«Δεν ξέρω τι θα πείτε προς τους φίλους σας και γνωστούς σας ότι πήγατε να μιλήσετε με την καγκελάριο, δεν ξέρω εάν σήμερα το βράδυ θα σας δεχτούν ανάμεσά τους. Πείτε το μου, γιατί όχι. Πείτε τους επίσης πως μου μεταφέρατε ορισμένα κάποια θέματα, μην φοβάστε ζούμε όλοι μέσα στην ελευθερία», είπε χαρακτηριστικά.
Αν μη τι άλλο η κυρία Μέρκελ δείχνει να έχει αυτογνωσία και... χιούμορ.
ΠΑΝ.ΒΕΛ.


newpost.

Δεν υπάρχουν σχόλια: