ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Κουλουβάχατα τα συνεταιράκια:Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε άρθρο σε νομοσχέδιο του Μιχελάκη για τον Καλλικράτη

Καταγγελίες για ιλιγγιώδη ποσά σε πολιτιστικούς συλλόγουςΔιχογνωμία μέσα στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Ντόλιο και Κουκουλόπουλο για το άρθρο 24
Ενταση επικράτησε στην Βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που αφορούσε σε διαρθρωτικές παρεμβάσεις στον Καλλικράτη.

Παρά τις τροποποιήσεις που είχε κάνει ο Γιάννης Μιχελάκςη, το ΠΑΣΟΚ, που είχε εκφράσει διαφωνίες, καταψήφισε το άρθρο που σχετιζόταν, μεταξύ άλλων, με την επιχορήγηση φορέων που αναπτύσσουν πολιτιστικού χαρακτήρα δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, το άρθρο 21 έδινε τη δυνατότητα στους δήμους με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να επιχορηγούν πολιτιστικούς κι άλλους φορείς που συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου με ποσά άνω του 1,5% επί των τακτικών εσόδων του δήμου.

Κατά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάτι τέτοιο ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς πλέον συγκεκριμένοι πολιτιστικοί φορείς θα μπορούν να λαμβάνουν χορηγίες με ιλιγγιώδη ποσά και με ανεξέλεγκτο τρόπο.

Διχογνωμία και στο ΠΑΣΟΚ ανάμεσα σε Ντόλιο και Κουκουλόπουλο
Ενστάσεις προέβαλε το ΠΑΣΟΚ και για το άρθρο 24 με τον εισηγητή, Γιώργο Ντόλιο, να ζητά να διαγραφεί ολόκληρο, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Πάρης Κουκουλόπουλος να διαμηνύει ότι το κόμμα του ψηφίζει το εν λόγω άρθρο.

Το συγκεκριμένο άρθρο 24 προβλέπει πως οι αιρετοί των ΟΤΑ που παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη για πλημμέλημα, θα τίθενται σε αργία μόνο εάν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύηνης. Επίσης θα τίθενται σε αργία όσοι έχουν διαπράξει κακούργημα αρκεί να υπάρχει πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση.

Από το υπουργείο Εσωτερικών αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη ρύθμιση είναι εύλογη ως λογική συνέχεια του τεκμηρίου αθωότητας, ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ επιμένει πως ο αιρετός που έχει διαπράξει αδίκημα θα πρέπει να μπαίνει κατευθείαν σε αργία.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ντόλιος τόνισε ότι με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση προσπαθεί να απαλλάξει «δικά της παιδιά» από τις ευθύνες και απαίτησε βελτιωτική ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: