ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.14

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει ούτε έναν δήμο και καμία περιφέρεια


Ε. Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κερδίσει ούτε έναν δήμο και καμία περιφέρειαΝΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΕΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ...

Αρχή για την έξοδο από την κρίση και το Μνημόνιο χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος την έξοδο στις αγορές μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.
Ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά πως δεν τίθεται θέμα να υπάρξουν νέα φορολογικά μέτρα ή νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις.

Αναφορικά με τη βιωσιμότητα του χρέους, δήλωσε πως δεν θα γίνει νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, αλλά θα υπάρξουν άλλα μέτρα, δίνοντας για παράδειγμα την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων.

Ο κ. Βενιζέλος δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπονομεύει την εθνική προσπάθεια, ενώ δήλωσε συγκεκριμένα πως "οι αντίπαλοι του μνημονίου λένε τώρα τι ωραίο επιτόκιο είχε το μνημόνιο". Χαρακτήρισε το κόμμα του κ. Τσίπρα παράσιτο του μνημονίου γιατί όπως σημείωσε χωρίς αυτό δεν υπάρχουν.

Μάλιστα, αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκτίμησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα δήμο και ούτε μία περιφέρεια.

Αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Τάκη Μπαλτάκου λέγοντας πως υπερέβη τα καθήκοντά του και το ρόλο του, κάνοντας λόγο για παρασκηνιακό ρόλο που υπονόμευσε την κυβέρνηση. 




kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: