ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Γκάφα «μεγατόνων» από τον Σίμο Κεδίκογλου


Ο Σίμος Κεδίκογλου σε μία από τις διαδοχικές πρωινές εμφανίσεις του στα κανάλια χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Μώραλη στον Πειραιά με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέτρου Κόκκαλη ως ένα εγχείρημα χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά.
Γκάφα «μεγατόνων» από τον Σίμο ΚεδίκογλουΠροφανώς ο λαλίστατος κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν μπήκε καν στον κόπο να σκεφτεί πως ο ίδιος είναι γνωστός στην πολιτική πιάτσα ως ο διερμηνέας του εκ Ρωσίας ορμώμενου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.
Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό ότι ο Σίμος φρόντιζε όλο αυτό το διάστημα να δημιουργεί και να συντηρεί διαύλους επικοινωνίας μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και του Μαξίμου.

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: