ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Η Μαριέττα Γιαννάκου ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, με αιχμές κατά Σαμαρά


2015069_b2

Με σαφείς αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η επικεφαλής της ευρωομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου, ανακοίνωσε από τις Βρυξέλλες ότι δε θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Η βασική διαφωνία της κ. Γιαννάκου με τον πρωθυπουργό έγκειται στην απόφαση για σταυροδοσία στις ευρωεκλογές, η οποία κατά την εκτίμησή της ευνοεί τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα του ψηφοδελτίου, χωρίς αυτό να εγγυάται ότι είναι και κατάλληλοι για τη θέση του ευρωβουλευτή.
Αν ένας αρχηγός δεν μπορεί να επιλέξει ποιοι είναι αξιόλογοι για την Ευρωβουλή, τότε δεν μπορεί να διαλέξει σωστά ούτε το υπουργικό συμβούλιο”, ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννάκου, μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, υποστηρίζοντας πως η αλλαγή αυτή δεν είναι αντίστοιχη της σοβαρότητας που απαιτούν οι ευρωεκλογές.
via news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: