ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

Bloomberg: Αύριο τελικά η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές


Bloomberg: Αύριο τελικά η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές
Τρέχουν οι εξελίξεις όσον αφορά την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές για πρώτη φορά μετά την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο. Και ενώ όλες οι συγκλίνουσε πληροφορίες έκαναν λόγο ότι η χώρα μας θα έβγαινε σήμερα στις αγορές, πριν από λίγα λεπτά το πρακτορείο Bloomberg ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα δώσει αύριο, Πέμπτη, στις 13:00 τη σχετική εντολή για να ανοίξει το βιβλίο προσφορών που θα σηματοδοτήσει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές για πρώτη φορά μετά το μνημόνιο.
Μετά την επιτυχημένη έκδοση εντόκων γραμματίων την Τρίτη, σήμερα Τετάρτη,  αναμένεται να ανοίξει το βιβλίο προσφορών για το πενταετές mini-bond, την κάλυψη του οποίου εξασφαλίζουν στο 100% οι ανάδοχοι. Θα είναι μια πιλοτική έκδοση 5ετών χρεογράφων μικρού ποσού, με προεξασφαλισμένη κάλυψη, που ο βαθμός επιτυχίας της της θα εξαρτηθεί από το ύψος του επιτοκίου (κόστος δανεισμού).

Σημαντικό μέρος εκτιμάται ότι θα καλυφθεί από ελληνικές τράπεζες και από χαρτοφυλάκια συνδεόμενα με τους διεθνείς οίκους (JP Morgan, Goldman Sachs κλπ) τους οποίους η κυβέρνηση έχει προσλάβει ως συμβούλους στο εγχείρημα.

Μέχρι στιγμής πάντως εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε έχει διαψευστεί. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου πρωθυπουργός συναντήθηκε νωρίς το πρωί με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη. Βγαίνοντας ο υπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Ελλάδα που ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν καταφέρνει πρωτιές».

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του ΟΔΔΗΧ.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: