ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.14

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ !!




Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε νωρίς το πρωί του Σαββάτου δύο χωριά στο βορειοανατολικό Αφγανιστάν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι να σκοτωθούν και περισσότερες από 100 κατοικίες να υποστούν ζημιές.

Οι καλύβες όπου χρησιμοποιούνται σαν κατοικίες, αλλά και το μικρό εστιακό βάθος που είχε ο σεισμός, μόλις 8 χιλιόμετρα, είχε ως αποτέλεσμα την κατεδάφιση πολλών κατοικιών και πολλοί άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι. 

«Ο σεισμός έπληξε τα χωριά Χουάτζα Χαϊράκ και Πέστα Μαζάρ στην περιφέρεια Ρόστακ στις 2:30 π.μ.», δήλωσε ο Χαλίλ Ασίρ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στην επαρχία Ταχάρ.

«Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες μας, τέσσερις χωρικοί σκοτώθηκαν και περισσότερα από 100 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές», δήλωσε ο Ασίρ, προσθέτοντας πως σωστικά συνεργεία εστάλησαν στην περιοχή. 

«Εκφράζονται φόβοι ότι τα θύματα και οι ζημιές θα αυξηθούν», δήλωσε ακόμη. Χιλιάδες άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους στο σεισμό που είχε σημειωθεί το 1997 στην ίδια περιοχή.



greek-weather

Δεν υπάρχουν σχόλια: