ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Η νέα «εθνική επέτειος» των Ελλήνων


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης: Στις 25 Μαρτίου γιορτάσαμε την επέτειο της επανάστασης του 1821 και της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων. Τώρα, στις 10 Απριλίου 2014, γιορτάζουμε την έξοδο της χώρας στις αγορές για να πάρουμε δανεικά και αυτό είναι, όπως παρουσιάζεται, το μεγαλύτερο εθνικό κατόρθωμα των τελευταίων ετών.
Από τούδε και στο εξής η ημέρα αύτη θα γράφει με χρυσά γράμματα, θα καθιερωθεί σαν νέα εθνική γιορτή και πολύ πιθανό θα γίνονται και παρελάσεις άσχετα αν κάποια δήμαρχοι είναι εναντίον των παρελάσεων, παρά μόνο των γκέι παρελάσεων. Οι κυβερνώντες θα περάσουν στην ιστορία σαν οι νέοι «εθνοσωτήρες» που κατάφεραν μετά από τόσα χρόνια «μαρτυρικού μνημονίου» να ξανάδανειστούν λεφτά από τις γνωστές διεθνείς πηγές χρηματοδοτήσεις, (βλέπε άγριας τοκογλυφίας).
Αλλά εντυπωσιακό και πολύ ενδιαφέρoν είναι να δούμε το πώς σχολίασαν την «ένδοξη» αυτή ήμερα τα πολιτικά κόμματα σε μια πολύ γνωστή τηλεοπτική συζήτηση που δεν είχε, όπως πάντα, να ζηλέψει τίποτα από τις γνωστές χάβρες των Ιουδαίων όπου όλοι φωνάζουν και κάνεις δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Παρ' όλα αυτά όμως οι θέσεις των κομμάτων όπως προβληθήκαν είναι πολύ χαρακτηριστικές.

ΝΔ : «Η μέρα αυτή είναι η δικαίωση των σκληρών αγώνων μας και από εδώ και πέρα δεν έχετε δικαίωμα να... μην μας ψηφήσετε στις εκλογές που έρχονται γιατί εμεί είμαστε οι ορίτζιναλ σωτήρες σας και ενώ το χρέος σας διογκώνεται συνεχώς, εσύ λαέ ευτυχισμένε, μην ξεχνάς ότι μας χρωστάς τόσα πολλά!».

Το ΠΑΣΟΚ όμως αντιτείνεται πως, : «Η ευτυχία των Ελλήνων δεν είναι της ΝΔ αλλά δική μας γιατί εμείς καθοδηγήσαμε την ΝΔ στην σημερινή μεγάλη εθνική επιτυχία. Άλλωστε στην ουσία εμείς κυβερνάμε ξανά αυτόν τον τόπο και αυτοί δεν είναι παρά οι θλιβερές μαριονέτες μας. Ότι διατάζουμε εμείς, αυτοί το κάνουν αμέσως γιατί τρέμουν μην τυχόν και χάσουν τα προνόμια της καρέκλας τους».

Ο Σύριζα ανακοινώνει πως, «Ότι και να κάνετε εμείς θα το καταδικάζουμε και θα το ρίχνουμε στον Καιάδα γιατί ο δικός μας σκοπός είναι να πάρουμε με κάθε μέσο την εξουσία, άσχετο αν ακόμα δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε».

Το ΚΚΕ σε όλα αυτά ανακοινώνει ότι είναι από... άλλο πλανήτη και ότι δεν το ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο να.. διαφημίζει προϊόντα προπολεμικής εποχής.

Το ΠΟΤΑΜΙ γελά σαρκαστικά με όλα αυτά ενώ βαδίζει με την αυτοπεποίθηση όλων των μεγάλων ΜΜΕ τα οποία έχουν αυστηρές εντολές από τον «Μεγάλο Αδελφό» να το προβάλλουν από το πρωί μέχρι το βραδύ και από το βράδυ μέχρι το πρωί, για να «σφηνωθεί» στους εγκεφάλους του κόσμου σαν η μοναδική εναλλακτική ευκαιρία της σωτηρίας του! Για τα άλλα κόμματα δυστυχώς δεν επιτρέπεται να προβάλουν τις θέσεις τους. Τους έχουν «κόψει» την λαλιά ενώ λείπει τελείως η Χρυσή Αυγή γιατί θεωρείται μεγάλη... αμαρτία να μιλεί κανείς γι αυτή!
Αυτό είναι το πολιτικό πεδίο και πάνω από όλα η μεγάλη Καρέκλα της εξουσίας! Η μεγαλύτερη ασθένεια του ελληνισμού μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του νέου ελληνικού κρατιδίου ήταν πάντα η Καρέκλα! Γι' αυτή σκοτώθηκαν πολιτικοί και πολιτικοί. Γι' αυτή ο Έλληνας ζούσε πάντα και είναι γνωστή η ιστορία πως αν κάποιος πήγαινε στην πλατειά Συντάγματος και φώναζε, «Κύριε πρόεδρε», τότε όλοι θα γύριζαν το κεφάλι τους να απαντήσουν πρόθυμα. Στην σημερινή εποχή αυτή η ασθένεια έχει καταντήσει θανατηφόρα όχι για τους κάτοχους της καρέκλας, αλλά για το ίδιο τον ελληνισμό. Ότι και να γίνει αυτοί που κάθονται στις καρέκλες του δεν θα σηκωθούν να φύγουν. Έχουν καρφωθεί στις καρέκλες τους! Λατρεύουν τις καρέκλες τους και ας πάει όλος ο κόσμος να πνιγεί! Έχουν θεοποιήσει τις καρέκλες τους και η καρέκλα είναι ο σύγχρονος θεός των Ελλήνων μαζί με τον... καναπέ!
Αλήθεια υπάρχει κάποια σωτηρία ; Υπάρχει και ο άγνωστος παράγοντας που οι αρχαίοι τον ονόμαζαν, «από μηχανής θεό»! Ο Άγιος εκείνος παππούλης του αγίου Όρους είχε πει ότι, «έχουν αυτοί τα σχέδια τους έχει και ο Θεός τα δικά του!». Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει πριν εγκαταλείψουμε όλοι σαν θλιβερά ποντίκια αυτόν τον τόπο. Η ελπίδα, είναι το μεγαλύτερο όπλο που μας έχει απομείνει. Μεγαλύτερο είναι η πίστη μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: