ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.14

Επιβεβαιώνεται η άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο και από την Υφυπουργό Δ.Μ.Η.Δ.


Ε. Χριστοφιλοπούλου: Όχι στην απόλυτη άρση της μονιμότητας στο Δημόσιο
«Είμαι εναντίον στην απόλυτη άρσης τής μονιμότητας στο Δημόσιο» τόνισε η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλ. Διακυβέρνησης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σχολιάζοντας την χθεσινή τοποθέτηση του Υπουργού Δ.Μ.Η.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έκανε λόγο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μιλώντας στο mega.

«Μία τέτοια προοπτική θα πρέπει να λάβει χώρα, μέσα από μία ευρύτερη διαδικασία αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων» προσέθεσε, ξεκαθαρίζοντας πως, ακόμη και μετά από μία δυσμενή αξιολόγηση πρώτα θα πρέπει o υπάλληλος, είτε να επανεκπαιδεύεται, είτε να μεταφέρεται σε άλλη Υπηρεσία, κι αν συνεχίζει η κακή αξιολόγησή του, τότε να αποχωρεί από το Δημόσιο.

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: