ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.14

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!! ΣΥΡΙΖΑ , ΚΚΕ , ΔΗΜΑΡ, ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Π.

ΟΙ ΑΝ.ΕΛ. ΜΕΣΩ ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ  ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

VIDEO - Τι έγινε με τις μηνύσεις περί ''ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ'' του κύριου Αντωνίου, και την κυρίας Κρητικοπούλου;;;;


Κατά την ημερίδα (12 3 2014)  για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσία του Υποψήφιου Περιφεριάρχη Παύλου Χαικάλη και της βουλευτή Έλενα Κουντουρά, ο κύριος Μαρίας Νότης, υπεύθυνος επί των οικονομικών θεμάτων, προέβει σε εξηγήσεις για το τι έγινε με τις μηνύσεις περί '' ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ'' που κατατέθηκαν στην Βουλή από την κυρία Κρητικοπούλου και τον κύριο Αντωνίου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η διαδικασία για να μπει προς ψήφιση στην Βουλή, είναι ότι χρειάζονται 30 υπογραφές βουλευτών. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον πλήρη φάκελλο και τις 18 υπογραφές των Βουλευτών του Κινήματος ζήτησαν από τα άλλα κόμματα άλλες 12 υπογραφές.

ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ !!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. ΓΙΑΤΙ ;;;;  Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που αργότερα εκδικασθούν οι υποθέσεις και οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης μένουν έκθετοι απέναντι στο νόμο.
Δείτε το μέχρι το τέλος ...

ΣΧΕΤΙΚΟ ...ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: