ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.08

Απεργια πεινας των ψαραδων κατά του καρτελ της αλιειας-κυβερνησης 16-11-2008

http://www.stopcartel.gr
Σε απεργια πεινας εχουν κατεβει εδώ και 7 ημερες δεκα μελη της Συνομοσπονδιας Αλιεων Ελλαδας.Πανισχυρο καρτελ (και) στην αλιεια τους πνιγει.Τα μετρα της κυβερνησης υπερ του καρτελ που πρεπει να καταργηθουν.


Οι 18.000 ψαραδες της χωρας και οι 40.000 οικογενειες τους που ζουν από την αλιεια, βρισκονται σε απογνωση.Δεκα μελη της διοικησης της Συνομοσπονδιας Αλιεων Ελλαδας, εχουν αρχισει απεργια πεινας κατά των μετρων της κυβερνησης που στραγγαλιζουν τους ψαραδες και εχουν στρατοπεδευσει εδώ και 7 ημερες εξω από το Υπουργειο Αγροτικης Αναπτυξης, στην οδο Αχαρνων 2. Ζητουν από την Πολιτεια ανακληση των συγκεκριμενων μετρων που εχουν δωρισει το 97% του θαλασσιου πλουτου της χωρας στους «νταβατζηδες της αλιειας».Ετσι αποκαλουν τους πλοιοκτητες μεσης αλιειας οι οποιοι διαθετουν τα 700 αλιευτικα πλοια μηχανοτρατες και γρι-γρι -που νεμονται τον αλιευτικο πλουτο της Ελλαδας, αφηνοντας στους ψαραδες το υπολοιπο 3% για να ζησουν !

Συμφωνα με τους απεργους πεινας-μελη της διοικησης της Σ.Α.Ε.ο αλιευτικος πλουτος της Ελλαδας έχει παραδοθει στους πλοιοκτητες των μεγαλων αλιευτικων σκαφων, πολλοι από τους οποιους είναι συγχρονως εισαγωγεις ψαριων.Αυτο τους δινει τη δυνατοτητα να ελεγχουν πληρως την Ελληνικη αγορα ,καθοριζοντας αυτοι την προσφορα ψαριου ,συνεπως τις τιμές αγορας και πωλησης σε βαρος του μικρου επαγγελματια, με αποτελεσμα περιορισμο του οποιου Ανταγωνισμου θα μπορουσε να υπαρχει, οικονομικο στραγγαλισμο και αφανισμο των μικρων ψαραδων.

Συγχρονως οι καταναλωτες πληρωνουν τα ψαρια ,ντοπια και εισαγωγης σε υπερογκες τιμές καθως η αγορα είναι πληρως ελεγχομενη.

Συγκεκριμενα οι ψαραδες ζητουν

1.Αμεση ανακληση της υπ αριθμ.164198/03-03-08 αποφασης.

2.Απαγορευση της αλιειας από τα γρι-γρι σε βαθος μικροτερο από τα 50 μετρα και εφαρμογη των προβλεπομενων από το ΕΚ 1967/2006.

3.Καταργηση του αλιευτικου εργαλιου της βιτζοτρατας που από το 2004 επετραπει να χρησιμοποιουν οι μεγαλοι πλοιοκτητες

Δεν υπάρχουν σχόλια: