ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Σημεία κατάθεσης κ. Σαγρή, Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

(Σημεία κατάθεσης κ. Σαγρή, Προϊσταμένου Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος στην Εξεταστική Επιτροπή την 17.11.08


Ο κ. Σαγρής, κατέθεσε χθες, 17/11/08 στην Εξεταστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ότι:

(α) Μόνος αρμόδιος, σύμφωνα με το νόμο, για το χαρακτηρισμός μιας περιοχής ως δάσος, είναι ο δασάρχης της περιοχής. Κανένας άλλος.

(β) Όποιος διαφωνεί με την απόφαση του δασάρχη έχει τη δυνατότητα να την προσβάλλει σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο όργανο και εν τέλει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

(γ) Για τη συγκεκριμένη περίπτωση της Ουρανούπολης ρωτήθηκε τι μπορεί να σημαίνει το γεγονός ότι επιλέχθηκε η μέθοδος της αμφισβήτησης του χαρακτηρισμού των 8600 στρ. δάσους με την επιστράτευση της αναρμόδιας Διεύθυνσης Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που χαρακτήρισε την έκταση ως δασική. Και την εν συνεχεία εισαγωγή της υπόθεσης στο Νομικό Συμβούλιο, το οποίο ενώ υπάρχει για να γνωμοδοτεί επί αμιγώς νομικών θεμάτων, κλήθηκε να κρίνει επί πραγματικού ζητήματος αποκλειστικής του δασαρχείου, αν δηλαδή η επίμαχη έκταση είναι δάσος ή δασική. Ο μάρτυρας απάντησε ότι «αυτοί που κάνουν αυτές τις μεθοδεύσεις θα τις βρουν μπροστά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: