ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:Σημεία κατάθεσης κ. Καραμπέρη, συνεργάτη του κ.Πάπιστα

Σκυλοκαβγάς Νεοδημοκρατών για τα φιλέτα του Βατοπεδίου

Αποκαλυπτική η κατάθεση Καραμπέρη στην Εξεταστική Επιτροπή

Απογύμνωσε την κυβερνητική προσπάθεια αλλαγής θεματολογίας περί το σκάνδαλο Βατοπεδίου η χθεσινοβραδινή κατάθεση στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής του κ. Καραμπέρη, άμεσου συνεργάτη του κ. Πάπιστα. Ο μάρτυρας, πιεζόμενος κατά την εξέτασή του από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, περιέπεσε σε αντιφάσεις με άλλες σχετικές καταθέσεις και αποκάλυψε ένα δυσώδες κύκλωμα συμφερόντων, που με κάθε μέσον επεδίωξαν και πέτυχαν να επωφεληθούν από το όργιο λεηλασίας της δημόσιας περιουσίας εκ μέρους της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα ο κ. Καραμπέρης:

  • Δήλωσε ότι γνωριζόταν από 25ετίας με τον κ. Κουκοβίνο, σύζυγο της κ. Σωτηροπούλου, ο οποίος εμφανίσθηκε στο βίντεο να επιχειρεί εκβιασμό!
  • Είναι κουμπάρος του κ. Πάπιστα, στον οποίο περιήλθαν οικόπεδα – φιλέτα του Δημοσίου, μέσω μονής Βατοπεδίου, διότι έχει βαπτίσει το πέμπτο τέκνο του επιχειρηματία, τον Εφραίμ! Στην βάπτιση μάλιστα παρίστατο ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης!
  • Ερωτηθείς αν γνωρίζει την κ. Κάνου, η οποία είχε μεσολαβήσει για την συνάντηση της κ. Σωτηροπούλου με τον κ. Ψωμιάδη, δήλωσε ότι δεν την γνωρίζει. Όταν η ερώτηση επαναλήφθηκε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της κ. Κάνου, δήλωσε ότι φυσικά γνωρίζει την Αζέλ, την χορεύτρια οριεντάλ, διότι την απασχολούσε πριν χρόνια στο νυκτερινό κέντρο ιδιοκτησίας του!

Σε σχέση με την υπόθεση εκβιασμού του κ. Πάπιστα από τον κ. Κουκοβίνο για τα οικόπεδα του Βατοπεδίου στην Νέα Ρεδαιστό, κατέθεσε ότι:

  • Ενεργούσε ως ενδιάμεσος μεταξύ Πάπιστα και Κουκοβίνου με εντολή εν λευκώ διαχείρισης της υπόθεσης από πλευράς Πάπιστα και με την οδηγία να δοθεί ποσόν στον φερόμενο ως εκβιαστή σε επιταγή.
  • Όλες οι κινήσεις του είχαν ως στόχο την διαφύλαξη του πρεστίζ των επιχειρήσεων Πάπιστα από δημοσιεύματα σχετικά με τα οικόπεδα στην Νέα Ρεδαιστό.
  • Σε καμία φάση οι εκβιαζόμενοι Πάπιστας και Καραμπέρης δεν διανοήθηκαν καν να προσφύγουν στην νόμιμη οδό (καταγγελία στις αρχές, προσημείωση χαρτονομισμάτων κλπ) παρά το γεγονός ότι α) ο εκβιασμός έγινε ενώπιόν του, β) ότι ο ίδιος δεν είχε καμία προηγούμενη εμπειρία σε τέτοια ζητήματα, καθώς δεν έχει νομική κατάρτιση ή αστυνομική προϋπηρεσία και γ) η υπόθεση ξεκίνησε σε δημόσιο χώρο, δηλαδή σε καφετερία!
  • Το πρόβλημα του εκβιασμού λύθηκε μόλις κατάφερε να καταγράψει την συνάντησή του με τον κ. Κουκοβίνο σε βίντεο και αφού το παρέδωσε στον κ. Πάπιστα !!! (ο οποίος όμως δεν το παρέδωσε στην Αστυνομία ή στον Εισαγγελέα… δηλαδή ο εκβιασμός λύθηκε με εκβιασμό;;;)

Από την κατάθεση του μάρτυρα προκύπτει α) αντίφαση με την κατάθεση Πάπιστα ότι στην υπόθεση του εκβιασμού ο Καραμπέρης ενεργούσε αυτόβουλα και χωρίς καμία εντολή και β) διάψευση του επιχειρηματία με τα 200 εκατομμύρια Ευρώ τζίρο κ. Πάπιστα ότι ουδέποτε είχε σχέσεις με πολιτικούς, καθώς ο κ. Ψωμιάδης ήταν παρών στην βάπτιση του μικρού Εφραίμ Πάπιστα.

Σε τελική ανάλυση γύρω το κεντρικό σκάνδαλο, δηλαδή από τα οικόπεδα – φιλέτα που η Κυβέρνηση παραχώρησε παράνομα στην Μονή Βατοπεδίου, στήθηκε ένα ολόκληρο κύκλωμα μεθοδεύσεων και αλληλοϋπονομεύσεων, στο πλαίσιο του οποίου βιντεοσκοπούντες και βιντεοσκοπούμενοι, ηχογραφούντες και ηχογραφούμενοι, σκηνοθέτες και κομιστές DVD, καλλιτέχνες και ιδιοκτήτες νυκτερινών κέντρων, Νομάρχες, αντινομάρχες, μέλη της Τ. Ο. Καραμπουρνακίου, ήταν μία ωραία Νεοδημοκρατική παρέα, οι οποίοι κρατούσαν και εκβίαζαν ο ένας τον άλλο, για την διασφάλιση της αποφυγής του ελέγχου από την δικαιοσύνη και από την δημοσιότητα. Όλα αυτά ελπίζουμε ότι απαντούν στην «αγωνία» του Υπουργού Εσωτερικών κ. Παυλόπουλου περί χρήσεως ψευδομαρτύρων από τον υπόκοσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: