ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.08

Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΝΔ ...(Διυλίστε τον κώνωπα …για να «Καταπιούν» την κάμηλο )


Αντίμαχος


Η κυβέρνηση εκ των στελεχών της προβάλλοντας επιχειρήματα του τύπου «Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπιείτε την κάμηλο», ούτως ώστε να καταστεί πλόιμη εν μέσω αποκαλύψεων που την εμπλέκουν ,αν μη τι άλλο προσβάλ(ει)ουν την νοημοσύνη μας ,χαρακτηρίζονταν μας εμμέσως πλην σαφώς «μωρούς» και εν δυνάμει υποχείρια τους.

Το «αιφνίδιο» βίντεο που θέτει την κατάθεση Σωτηροπούλου αναξιόπιστη, αποτελεί πλέον για την κυβέρνηση την «σανίδα» σωτηρίας της έτσι ώστε να γίνει το «αντικείμενο» για την ανατροπή του κλίματος, από τις ομαδόν αποκαλυπτικές καταθέσεις στην εξεταστική επιτροπή, που καταδεικνύουν την εμπλοκή της.

Η «εμφάνιση» του βίντεο στον ΑΝΤ1 έδωσε τροφή για άλλη μια φορά να «αναδυθεί» το γνωστό ποίημα της συνομωσιολογίας που ακούμε τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που η κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ βρέθηκε στην «γωνία» του πολιτικού ρινγκ.

Στελέχη του κυβερνώντος έχουν επιδοθεί σε ένα επιχειρηματολογικό τσαρλατανισμό από την «εμφάνιση» του βίντεο που δεν έχει προηγούμενο. Συνομωσίες «εξυφαίνονται» και «στησίματα» από τον "αόρατο συνωμότη" .....που θέλει να "πέσει" η "λαοπρόβλητη κυβέρνηση" .....και ο "μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός" της ......για να μην περατωθεί τα ανύπαρκτο βεβαίως όραμα,…..αφήνουν να εννοήσουμε οι δηλώσεις των στελεχών της ΝΔ οι οποίοι ακολουθούν απαράκλητα ως εκπαιδευμένοι «παπαγάλοι» την κομματική επικοινωνιακή γραμμή.


Λες και το σκάνδαλο των «ανταλλαγών» του Δημοσίου με την Μονή έπαψε να υπάρχει, μετά την εμφάνιση του επίμαχου βίντεο.
Λες και ο «εκβιαστής» ως φαίνεται από το «βίντεο» σύζυγος της κυρίας Σωτηροπούλου καταρρίπτει τα γεγονότα της πασιφανούς εμπλοκής του «κράτους» για τις αμαρτωλές ανταλλαγές.

Δεχόμενοι της «αμφίβολης» κατάθεσης Σωτηροπούλου ενόψει του βίντεο «αποκάλυψη» ,
η εμπλοκή του ΜΑΞΙΜΟΥ στην υπόθεση αυτή παραμένει μεγαλοπρεπώς.
Ο λαός λέει … «..τα γραπτά μένουν…»….. και τα γραπτά έμειναν δια υπογραφής του Νομάρχη Ζορρό κυρίου Ψωμιάδη που η επιστολή του όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ εκ των
αποδεκτών αυτής εμπλέκει ΟΛΗ την κυβέρνηση Καραμανλή.

Τι ειρωνεία!!!!!!!!!!

Ο Νομαρχης Ζορρό που διαλαλούσε όπου βρισκόταν,…. και εξακολουθεί βέβαια να το πράττει…. ,την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ για το πρόσωπο του Πρωθυπουργού ………. να είναι αυτός που δια της επιστολής του έδωσε την «χαριστική βολή» σε αυτόν και στην κυβέρνηση του.

Και μόνο για αυτό το ντοκουμέντο δεν θα έπρεπε να έχουν «μούτρα» να μιλούν οι εμφανιζόμενοι στα κανάλια αντιπρόσωποι του κυβερνώντος .που προσπαθούν χωρίς την παραμικρή αναστολή να μας επιβάλουν την «κατάποση της καμήλας» του εγκλήματος που έχει τελεστεί με την ανοχή και την συγκάλυψη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: