ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Δ. ΚΟΝΤΟΥ

Σημεία κατάθεσης κ. Κοντού, Γενικού Γραμματέα Απασχόλησης

Ο κ. Κοντός, χθες 17/11/08, στην Εξεταστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων, κατέθεσε ότι:

(α) Είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ.

(β) Από τον Ιούλιο του 2004 ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής για την μετεγκατάσταση του Υπουργείου Απασχόλησης στο κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού, που τελικά παραχωρήθηκε στη Μονή Βατοπεδίου. Την απόφαση ότι δεν προτίθεται το Υπουργείο Απασχόλησης να κάνει χρήση του κτιρίου του Ολυμπιακού Χωριού την έλαβε μετά από 3 χρόνια και συγκεκριμένα στις 28/6/2007. Στο μεταξύ λειτουργούσαν διάφορες Επιτροπές για την μετεγκατάσταση και είχαν ετοιμαστεί και σχετικές Προκηρύξεις διαγωνισμών προμηθειών κλπ για την μετεγκατάσταση.

(Σημειώνεται το συμβόλαιο παραχώρησης του κτιρίου του Ολυμπιακού Χωριού στη Μονή έγινε 15 μέρες μετά την απόφαση του κ. Γενικού. Συγκεκριμένα πρόκειται για το συμβόλαιο 2875/13-7-07 της κα Πελέκη – Βουλγαράκη. Δηλαδή ο κ. Γενικός χρειάστηκε 3 χρόνια για να αντιληφθεί ότι το κτίριο δεν ήταν κατάλληλο, λίγες μόνο μέρες πριν το κτίριο μεταβιβαστεί στη Μονή..!!)

(γ) Ο ίδιος μάρτυρας κατέθεσε ότι δεν επαρκούσαν οι χώροι του ακινήτου του Ολυμπιακού Χωριού για το σύνολο των υπαλλήλων, πράγμα το οποίο όμως το εγνωριζε εξ αρχής αφού υπήρχε εγκεκριμένη μελέτη για την μετατροπή του κτιρίου του Ολυμπιακού Χωριού σε κτίριο του Υπουργείου Απασχόλησης. Σε σχετική ερώτηση γιατί ενώ εγνώριζε εξ αρχής ότι δεν χωράνε οι υπάλληλοι περίμενε τρία ολόκληρα χρόνια για να αποφασίσει απάντησε ότι «τα Υπουργεία έχουν μια δυναμική (!)»

Τα σχόλια περιττεύουν…

(δ) Ο ίδιος μάρτυρας κατέθεσε ότι η απόφαση να μην χρησιμοποιήσει το Υπουργείο Απασχόλησης το κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού ήταν πολιτική, δηλαδή ελήφθη από την πολιτική ηγεσία και δεν υπήρξε σχετική υπηρεσιακή εισήγηση.

(ε) Ο ίδιος μάρτυρας κατέθεσε ότι το Υπουργείο Απασχόλησης στεγάζεται σε έξι κτίρια και θα μπορούσαν να πάνε οι περισσότεροι υπάλληλοι στο νέο κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού και να περιοριστεί, έτσι, ο αριθμός των χρησιμοποιούμενων κτιρίων.

(στ) Με το συμβόλαιο ανταλλαγής για το Ολυμπιακό ακίνητο (2875/13-7-07) η ΚΕΔ πήρε πίσω 94 ακίνητα, που είχε παραχωρήσει στη Μονή με προγενέστερα συμβόλαια ανταλλαγών. Μεταξύ των 94 ακινήτων περιλαμβάνονται 33 ακίνητα που βρίσκονται στο Γοργογύρι και στη Βλαχάβα Τρικάλων. Σε σχετική ερώτηση ο μάρτυρας παραδέχθηκε ότι οι στεγαστικές ανάγκες του Δημοσίου εξυπηρετούνται καλύτερα από το κτίριο του Ολυμπιακού Χωριού παρά από τα οικόπεδα στο Γοργογύρι και στη Βλαχάβα Τρικάλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: