ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.08

ΟΙ «ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΜΕ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ «ΒΑΡΟΝΙΑΣ»

Αντίμαχος
Γιατί πρέπει να μπούμε στο λαβύρινθο που μας οδηγούν έμμεσα ή άμεσα οι ενδιαφερόμενοι της εξουσίας για την αποκόμιση τον «ζητούμενων» εντυπώσεων από εμάς προς αυτούς;
Ως πολίτες αυτής της χώρας έχουμε μεταξύ άλλων …και το αμέριστα παραχωρημένο “προνόμιο”…. από τους δύο διεκδικητές της εξουσίας να μετεξελιχτούμε και σε Σέρλοκ Χολμς.
Η πολιτική ζωή της χώρας μετά την γιγάντωση των αποκαλύψεων του σκανδάλου Βατοπεδίου και της ανάδυσης της διαπλεκόμενης «μπόχας»,…..κακά τα ψέματα, …..
μας έχει βάλει στην διαδικασία να επιστρατεύσουμε και την ιδιότητα του ντεντέκτιβ για να καταστεί η κρίση μας επί των τεκταινομένων, ασφαλής συμπερασμάτων.
Θεωρώ ότι οι αποκαλύψεις της διαπλοκής επαφών πολιτικών με τον επιχειρηματικό κόσμο είναι η φυσική διάσταση μια καπιταλιστικής κεφαλαιοκρατικής κοινωνίας η οποία για να «μεγαλουργήσει» στηρίζεται στις νομοθετικές πράξεις των εκάστωτε πολιτικών της εξουσίας.
Τουτέστιν επί του υπαρκτού σκανδάλου Βατοπεδίου, τι το φυσικότερο από την ανάμιξη επιχειρηματιών ως φυσικά ή εταιρικά πρόσωπα σε μια υπόθεση που η επενδυση σε αυτήν θα επιφέρει τρελά κερδη;
Ανακαλύψαμε ξαφνικά ότι πίσω από το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου είναι αναμιγμένοι επιχειρηματίες και ήρθανε τα πάνω κάτω;
Μα τι άλλο θα μπορούσες να ήταν;
Κάποιοι επιχειρηματίες που έπρεπε να εξαργυρώσουν τις υπογεγραμμένες επιταγές των πολιτικών που τις είχαν παραχωρήσει…..κάποιοι πολιτικοί που έπρεπε να «πληρώσουν» αλλά με το αζημίωτο για αυτούς ….κάποια δημόσια έκταση που θα ανήκε σε έναν οργανισμό που δρα ανεξέλεγκτα έξω από την κοινή νομοθεσία που διέπει πολίτες και εταιρείες όπως η Εκκλησία και δη το Βατοπέδιο……….. και το παζλ έχει συμπληρωθεί!!!!
Τώρα γιατί πρέπει να διυλίσουμε ένα Βίντεο ή τις «σχέσεις» των διαπλεγμένων……….. νομίζω ότι είναι περιττό!!!!!! Γιατί............
Ο επιχειρηματικός κόσμος δρα με μέσα αθέμιτα όπως τους επιβάλει άλλωστε και ο σκληρός ανταγωνισμό της «πιάτσας» προκειμένου επιβιώσουν και καταστούν όσο το δυνατόν ισχυρότεροι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του περιβόητου βίντεο απλά δεν ήταν τόσο μεγάλου βεληνεκούς ο επιχειρηματίας για να διαθέτει πράκτορες της «βιομηχανικής κατασκοπείας» όπως λέγεται για τους μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους ,αλλά η επέκταση των δραστηριοτήτων του έπεσαν στον «λάκκο» της εκβίασης από παράσιτο που ήθελε και αυτό να απομυζήσει αφού είχε άποψη και γνώση της σαθρής επένδυσης του και καλύφθηκε πίσω από μέσα που του ήταν πρόσφορα.
Όσο για την «γνώση» του κου Παπακωνσταντίνου;… είπαμε…. οι πολιτικοί πάντα συναλλάσσονται και συνδιαλέγονται με επιχειρηματίες και ειδικά όταν αυτοί είναι της εκλογικής τους περιφέρειας, τότε η «επαφή» κρίνεται επιβεβλημένη .
Γιατί να αποτελεί εξαίρεση αυτός; Το «σύστημα» επιβάλει «στήριξη» και «δώρα».
Το καρκίνωμα είναι πραγματικότητα, όλα τα άλλα απλά είναι για την δημιουργία εντυπώσεων.
Το σκάνδαλο του βατοπεδίου είναι υπαρκτό είτε με βίντεο είτε χωρίς βίντεο.
Οι ανταλλαγές της μονής ήταν και είναι επιβλαβείς για το δημόσιο είτε με Σωτηροπούλου και Κόντου είτε με Πάπιστα και Καραμπέρη
Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος επιβαρύνει εμάς .
Εμείς καλούμαστε κάθε φορά να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα.
Είναι τουλάχιστον γελοίο να ασχολούμαστε με τις συναλλαγές πολιτικών και επιχειρηματιών όταν αυτό είναι η πρακτική που ακολουθούν ειδικά τα δύο κόμματα εξουσίας και να μην διεκδικούμε την ΛΥΣΗ στο δεδομένο και υπαρκτό καθεστώς της ΒΑΡΟΝΙΑΣ που έχει εγκαθιδρυθεί ερήμην μας.
Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ……
ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ …ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑΙ …………
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο «ΣΚΟΠΟΣ» ΤΩΝ ΔΥΟ ..ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ… ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ» ….. ΤΟ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!!!!
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: