ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.11.08

“Εδώ Πολυτεχνείο” - « Κάτω η χούντα των συνταγματαρχών» Νοέμβρης 1973 “Εδώ Υπερδανεισμένοι” - « Κάτω η χούντα των τραπεζιτών» Νοέμβρης 2008

Νοέμβρης 1973 “Εδώ Πολυτεχνείο”

Στις αρχές του Σεπτέμβρη του 1973 η επέμβαση των ιμπεριαλιστών στην Χιλή και η δολοφονία του Αλλιέντε πυροδότησε τις καρδιές της ελληνικής νεολαίας και είναι χαρακτηριστικό πως τις πρώτες μέρες της εξέγερσης των Ελλήνων στα αετώματα ή τα κιγκλιδώματα του Πολυτεχνείου και υψώθηκαν πλακάτ και ακούγονταν το σύνθημα «απόψε θα γίνει Ταϋλάνδη». Όλο το 1973 είχε διαταραχθεί από τις έντονες καθολικές αντιδράσεις του ελληνικού λαού στο εσωτερικό της χώρας. Η παράνομη δραστηριότητα των αντιδικτατορικών οργανώσεων κρατούσε σε συνεχή επιφυλακή την αστυνομία.

Οι φοιτητές μετά τα γεγονότα της Νομικής Σχολής καταλαμβάνουν τα Πανεπιστημιακά κτίρια στη Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Οι αγρότες από τα Μέγαρα ξεκινούν για την Αθήνα. Στο Αιγάλεω φουντώνουν επαναστατικές εκδηλώσεις και εξαπλώνονται στις συνοικίες της Αθήνας και του Πειραιά. Όλοι οι Έλληνες συμπαραστέκονται στους «ελεύθερους αγωνιζόμενους φοιτητές».

«Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! Σας μιλά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός των ελεύθερων αγωνιζόμενων φοιτητών, των ελεύθερων αγωνιζόμενων Ελλήνων. Κάτω η χούντα, κάτω ο Παπαδόπουλος, κάτω ο φασισμός, η χούντα θα πέσει από το λαό… Λαέ, κατέβα στο πεζοδρόμιο, έλα να μας συμπαρασταθείς, τη λευτεριά σου για να δεις…»
16 Νοέμβρη 1973. Μια λαοθάλασσα από 150.000 πολίτες πλημμυρίζει το χώρο γύρω από το Πολυτεχνείο και βροντοφωνάζουν με τους ελεύθερους φοιτητές «Κάτω η χούντα, η χούντα θα πέσει από το λαό».

17 Νοέμβρη 1983, ώρα 2 πρωινή. Η χούντα διατάζει Τα τανκ να πλησιάσουν το Πολυτεχνείο. Οι φοιτητές και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός φωνάζουν: «Φαντάροι, είμαστε άοπλοι, είμαστε αδέλφια»
17 Νοέμβρη 1983, Ώρα 3 πρωινή. Ένα τανκ γκρεμίζει τη σιδερένια πόρτα του Πολυτεχνείου κι ας είναι στα κιγκλιδώματα φοιτητές. Στρατός και αστυνομικοί μπαίνουν στο προαύλιο. Οι φοιτητές προσπαθούν να φύγουν, αλλά δέχονται άγριες επιθέσεις. Ρίχνονται ριπές. Πολλοί φαντάροι προστατεύουν και βοηθούν τους φοιτητές να φύγουν, αλλά τους κυνηγούν οι γενίτσαροι. Πολλοί συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ε.Σ.Α όπου βασανίζονται φρικτά. Οι οδομαχίες συνεχίζονται γύρω από το Πολυτεχνείο μέχρι το πρωί.
17 Νοέμβρη 1983, Ώρα 11 π.μ. Επαναφέρεται στρατιωτικός νόμος.

Το Πολυτεχνείο και ο λαϊκός ξεσηκωμός στάθηκε η αρχή για του τέλος της δικτατορίας. Η δικτατορία με το νέο της δικτάτορα κατέρρευσε κάτω από το βάρος της «Κυπριακής τραγωδίας».Ο ενωμένος ξεσηκωμός του λαού και η οργή για την «εθνική προδοσία της Κύπρου» γκρεμίζουν τη δικτατορία και ξαναγυρίζει η Δημοκρατία και τη λευτεριά..

Νοέμβρης 2008 “Εδώ Υπερδανεισμένοι- νεοσκλάβοι”

Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια και ο υπερδανεισμός των πολιτών – «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες οδήγησε στη νέα «δικτατορία των τραπεζιτών» και σε λαϊκές κινητοποιήσεις (παρά την θέληση των «εξωνημένων» συνδικαλιστών. Ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2008 μια λαοθάλασσα ενωμένων εργατών, αγροτών, φοιτητών, ανέργων, υπερδανεισμένων, απολυμένων...πλημμυρίζει το κέντρο της Αθήνας. Η παραπαίουσα από τα αναρίθμητα σκάνδαλα κυβέρνηση έντρομη εγκαταλείπει τη Βουλή πριν τη συζήτηση πρότασης του Πασοκ για σύσταση «προανακριτικής επιτροπής» για την υπόθεση Βατοπαιδίου. Μέσα στη λαϊκή δυσαρέσκεια η κυβέρνηση προτείνει 28 δις δώρο στους ληστρικούς τραπεζίτες για τον «έλεγχο –δήθεν- της τραπεζικής ρευστότητας»!!

Ο πρόεδρος του Πασοκ κ. Γιώργος Παπανδρέου προτείνει το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2009!!! Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια.

Η «νέα σεισάχθεια» μπορεί να περιλαμβάνει και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες: α) Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τράπεζα και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα τρίτο των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!! β) Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα! γ) Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες δανείζουν τα λαϊκά χρήματα σε άλλους πολίτες και λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. δ) Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!! Πάνω από 7.000.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!. ε) Απαγόρευση στις τράπεζες να ζητάνε μετά από καθυστέρηση κάποιων δόσεων όλο το ποσό του δανείου ή της κάρτας!! στ) Επαναδιαπραγμάτευση των οφειλόμενων δανείων με χαμηλότερα επιτόκια. Δεν μπορεί ο πολίτης να πληρώνει μηνιαία δόση πάνω από το 1/3 των εσόδων του γιατί είναι αντισυνταγματικό και αυτομάτως χάνει το συνταγματικό του δικαίωμα ως ελεύθερου πολίτη. Καμία δόση δανείων πάνω από το 30% των εσόδων!!

Με αυτά τα μέτρα δε χρειάζεται να δώσουμε 28 δις στους «νεο-δικτάτορες τραπεζίτες».

Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξια-κεντρώα-αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 7% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, δημοκρατική κυβέρνηση!!

Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα και ο πλανήτης άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

Εκλογές Εδώ και Τώρα!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: