ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.08

ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ…… ΤΟΥ ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ...... ΓΙΑΤΙ????
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ!

Για πρώτη φορά επιβεβαιώνεται με ακλόνητα στοιχεία ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήξερε τα πάντα για το Βατοπέδι, αλλά εσκεμμένα σιώπησε επιλέγοντας τον δρόμο της συναλλαγής με κυβερνητικά στελέχη, εξαφανίζοντας όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του και τα οποία του τα έδωσε σύμφωνα με την κατάθεσή της στην Εξεταστική η Στ. Σωτηροπούλου! Επιβεβαιώνονται έτσι όλες οι φήμες και οι πληροφορίες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με παρακρατικά συστήματα εξουσίας για να πουλήσει εξυπηρέτηση... Τα έγγραφα είναι από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της Εξεταστικής Επιτροπής (πατήστε πάνω για να τα δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση).

Σ.Σ. Προσέξτε στο τέλος της δεύτερης σελίδας, η Στ. Σωτηροπούλου εξηγεί ακριβώς τα στοιχεία που παρέδωσε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: