ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.08

STOPCARTEL: Η Επιτροπη Ανταγωνισμου ξεπερασε καθε οριο ! 21-11-2008


Οι πρακτικες που ακολουθει η Ελληνικη Επιτροπη Ανταγωνισμου εχουν ξεπερασει πλεον την κοκκινη γραμμη.Σειρα προκλητικων παρανομιων στη λειτουργια της με πιο προσφατη την κινητοποιηση απεργοσπαστικου μηχανισμου που στραφηκε κατα υπαλληλων και επιχειρησεων.

Ειναι γνωστο οτι η λειτουργια της Ελληνικης Επιτροπης Ανταγωνισμου εχει μπει σε επικινδυνους δρομους εδω και καιρο.Σειρα παρανομων πρακτικων που εχουν δημοσια καταγγελθει απο τους ιδιους τους υπαλληλους της, παρανομες πρακτικες σε βαρος επιχειρησεων κατα τις διαδικασιες ερευνων, ατελεις εισηγησεις, αποκρυψεις καταγγελιων και σειρα αλλων σοβαρων αδικηματων που κινουνται στις αρμοδιοτητες του ποινικου δικαιου συνθετουν μια πραγματικη νοσηρη κατασταση, για την οποια καμμια ευνομουμενη πολιτεια δεν θα ηταν υπερηφανη.Τελευταιο προκλητικο κρουσμα το οποιο προσβαλει την νομιμοτητα ,τα δικαιωματα των εργαζομενων αλλα πρωτιστως τα δικαιωματα των επιχειρησεων που προσφευγουν στην Επιτροπη, ειναι η κινητοποιηση σκληρου απεργοσπαστικου μηχανισμου, κατα τη διαρκεια της τελευταιας 48 ωρης απεργιας των υπαλληλων της στις 13 και 14/11/08.


Συγκεκριμενα, προκειμενου να συνεδριασουν κατα τη διαρκεια της απεργιας,για λογους που αυτοι μονο γνωριζουν, χρησιμοποιησαν σαν γραμματεα της Ολομελειας παρανομα, υπαλληλο η οποια δεν ειχε καμμια σχεση με αυτη ,πραγμα το οποιο απαγορευεται απο τον κανονισμο λειτουργιας.Ο λογος , εκτος απο τυπικος, ειναι κυριως ουσιαστικος, καθως η θεση του γραμματεα καταλαμβανεται από συγκεκριμενο τοποθετημενο από την ολομελεια υπαλληλο, για λογους τηρησης του απορρητου.Ειναι γνωστο οτι κατα τις συνεδριασεις αναλυονται απορρητα στοιχεια επιχειρησεων.
Η παρανομια παιρνει διαστασεις σκανδαλου καθως αποδεικνυεται συμφωνα με στοιχεια στη διαθεση του STOPCARTEL οτι η συγκεκριμενη υπαλληλος που χρησιμοποιηθηκε σαν γραμματεας, ειχε παρει μεταταξη σε αλλη δημοσια υπηρεσια ηδη απο τις 9 Οκτωβριου 2008 και συνεπως η χρησιμοποιηση της υπηρξε διπλα παρανομη!
Ειναι πλεον φανερο οτι οι διαδικασιες καθαρσης πρεπει να ενταθουν.

http://www.stopcartel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: