ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΙΚΑ

Σημεία κατάθεσης κ. Στίκα, νομικού συμβούλου της ΚΕΔ, που παραστάθηκε στα τελευταία συμβόλαια ανταλλαγών, στην Εξεταστική Επιτροπή την 17.11.08


Ο κ. Στίκας, Νομικός Σύμβουλος Διοικητικού και Οικονομικών Υπηρεσιών της ΚΕΔ, ο οποίος ουσιαστικά αναπλήρωσε τον κ. Ζερβουδάκη, παριστάμενος στα τελευταία συμβόλαια ανταλλαγών, κατέθεσε σήμερα, 17/11/08 στην Εξεταστική Επιτροπή, μεταξύ άλλων, ότι:

(α) Επιβεβαίωσε τη ζημία του Δημοσίου από τις μεθοδεύσεις των ανταλλαγών, σημειώνοντας ότι η δημοπρασία ήταν πιο συμφέρουσα λύση για το Δημόσιο. Είπε, μάλιστα, ότι θα μπορούσαν πράγματι να γίνουν δημοπρασίες αντί για ανταλλαγές και στις δημοπρασίες θα κατατίθενται προσφορές που μπορεί να ήταν μεγαλύτερες από την εκτίμησή του ΣΟΕ, ενώ σημείωσε ότι οι δημοπρασίες θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν σε διάστημα από δύο έως έξι μήνες.

(Πέρα από το γεγονός, ότι εάν η Κυβέρνηση Καραμανλή δεν είχε παραιτηθεί με υπογραφή Δούκα, εντελώς αδικαιολόγητα και παράνομα από την έκδοση απόφασης στην ήδη κερδισμένη δίκη της Ροδόπης, θα είχε επιβεβαιωθεί και δικαστικά η κυριότητα του Δημοσίου στη Βιστωνίδα, οπότε δεν θα υπήρχε ανάγκη εμπλοκής της ΚΕΔ, η Κυβερνητική επιλογή της διαδικασίας των ανταλλαγών έναντι της διαδικασίας της δημοπρασίας είναι αδικαιολόγητη. Ποιος ο λόγος λοιπόν, που η Κυβέρνηση δεν επέλεξε, την διαφανή και σύντομη των δημοπρασιών για τη διασφάλιση του Δημοσίου Συμφέροντος;)

(Σελ. 42 Πρακτικών Εξεταστικής 17/11/08)

«Ερ: Είπατε πριν ότι αν γινόταν δημοπρασία, πιθανόν το δημόσιο να έπαιρνε περισσότερα. Απ: Το είπα, βεβαίως. Δεν το αναιρώ..»

(Σελ. 74 Πρακτικών Εξεταστικής 17/11/08)

(β) Απέδωσε, αποκλειστικά στους κ.κ. Γκράτσιο (δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο) και Εφραίμ την ευθύνη για την αλλαγή των χαρακτηρισμών και των χρήσεων γης των ανταλλασσόμενων οικοπέδων, από δάση και δασικές εκτάσεις που αναφέρονται στις εκτιμήσεις ΣΟΕ, σε άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα στο κείμενο των συμβολαίων, αλλά και για τις αναληθείς και παραπλανητικές δηλώσεις των αντισυμβαλλομένων στα συμβόλαια, ότι δήθεν τα ανταλλασσόμενα οικόπεδα δεν περιλαμβάνουν υγροβιότοπους, αρχαιολογικούς χώρους, κλπ.

«(Την ευθύνη έχει) αυτός που κάνει την ανακριβή δήλωση. Μόνο αυτός. Κανείς άλλος.»

(σελ. 57 Πρακτικών Εξεταστικής συνεδρίαση 14-11-08).

(γ) Επιβεβαίωσε ότι τα σχέδια των συμβολαίων ανταλλαγών τα έφτιαχνε ο κ. Πελέκης, δικηγόρος της Μονής.

(σελ. 39 Πρακτικά Εξεταστικής 17/11/08)

Δεν υπάρχουν σχόλια: