ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.08

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ..Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Προς

Υπουργόν Εμπορικής Ναυτιλίας

κ.Παπαληγούρα Αναστάσιο Παλαιό Φάληρο,19/11/2008

Θέμα: Πειρατεία και σε ελληνικό πλοίο

στην Σομαλία.

Κύριε Υπουργέ

Επειδή δεν διακρίνω καμία ευαισθητοποίηση από πλευράς του Υπουργείου που ηγείσθε, σχετικά με το φαινόμενον «ΝΑΥΤΑΠΑΤΩΝ» στην περιοχή των ακτών Σομαλίας και κόλπου του Άντεν και το κακό συνεχίζεται με την πάροδο του χρόνου…

Επειδή απ’αρχής του έτους μέχρι και σήμερα, τα πλοία – θύματα των ναυτοπειρατών άγγιξαν τον εξωφρενικό αριθμό των 94 πλοίων - διαφόρων εθνικοτήτων και συμφερόντων – και σταματιμό δεν «θάχει»…

Επειδή σε λίγο θα «θρηνήσουμε και θύματα»…

Επειδή όλοι εσείς που ασχολείσθε με το θέμα αυτό, δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις ,ούτε και τις ικανότητες για την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού αυτού θέματος και νομίζετε ότι θα αντιμετωπίσετε το φαινόμενο Ναυταπατών, με τα πολεμικά που έχει στείλει η πολυεθνική ναυτική δύναμη των 14 κρατών - στην οποίαν συμμετέχουμε και εμείς με την φρεγάτα «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» επιβαρύνοντας σοβαρά την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου – με «εμφανή τα αποτελέσματα της αποτυχίας»….

Επειδή οι ασφαλιστικοί οργανισμοί αιμορραγούν εν προκειμένω και αυτή την αιμορραγία θα την πληρώσουν με δυσβάσταχτους επίναυλους οι εφοπλιστές και μεταξύ αυτών οι Έλληνες ,εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στον τομέα Ναυτιλίας…

Επειδή οι «φανφάρες» της ναυτικής δύναμης, ότι εξασφάλισαν ασφαλή θαλάσσιο διάδρομο μήκους 500 μιλίων περίπου για την εμπορική ναυτιλία είναι μόνον λόγια, κάτι που αποδεικνύεται μόλις σήμερα με το τριπλό κτύπημα που δέχθηκαν τρία πλοία….

ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ:

Σκέφτηκα μήπως βοηθήσουν και οι δικές μου γνώσεις περί ναυτοπειρατιών – ναυταπατών, μια και γνωρίζω πολύ καλά τον τρόπο που σκέπτονται και ενεργούν ,τις μεθόδους που ακολουθούν, τις προφυλάξεις που παίρνουν, και πολλά άλλα μυστικά του «επαγγέλματός» τους, που…θα σας φανούν οπωσδήποτε χρήσιμα.

Άλλωστε, κάποτε, πριν 30 χρόνια ακριβώς, εγώ έβγαλα τα «κάστανα από την φωτιά»…το «φίδι από την τρύπα»…και κατεστάλη το φαινόμενον «ναυτοπειρατιών – ναυταπατών» στον χώρο της Μέσης Ανατολής, με ανταμοιβή «το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.»

Αυτό περίσσευε τότε…..και αυτό μου δώσατε…προς τιμήν σας!

Και χωρίς να περιαυτολογώ, και σήμερα, εγώ πιστεύω ότι θα «ΔΩΣΩ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ», στην παγκόσμια Ναυτιλία που βάλλεται εκ νέου από το φαινόμενο «ναυτοπειρατειών – ναυταπατών.»

Εγώ θέτω στην διάθεσή σας τις υπηρεσίες μου, τις γνώσεις μου….

Εσείς θα τις αξιολογήσετε και θα αποφασίσετε, σύντομα μόνον και πριν «θρηνήσουμε θύματα»..…

Ιωάννης Εμμ. Νομικός

Τηλ.επικοινωνίας: 6947 – 692453

Δεν υπάρχουν σχόλια: