ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.08

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΜΜΕ “ΠΟΥΑΡΟ”…. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Αντίμαχος

Το «κατηγορώ» της συνέντευξης Τατούλη είχε δύο λέξεις που αφόπλιζαν τον ακροατή ή τον αναγνώστη της συνέντευξης του………………..
ΕΝΟΧΟΙ & ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.


Αφοπλιστικές λέξεις.... όχι μόνον γιατί αφορούσαν την κυβέρνηση στην γενική της έννοια ή τον πρωθυπουργό που ηγείται αυτής …αλλά εννοιολογικά Η λέξη ΕΝΟΧΗ δίνει το καθοριστικό στίγμα της αναφοράς χωρίς περιστροφές.

Μπορώ να πω, ότι ανεξάρτητα των επιδιώξεων Τατούλη, το νόημα της συνέντευξης του ήταν καθοριστικό τόσο στην αποπομπή του από τις τάξεις της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ , όσο και για το «ταρακούνημα» και την αναζωπύρωση των εναπομεινάντων συνειδήσεων, που η δημιουργία και η συντήρηση του πολιτικοκοινωνικού τέλματος τις είχε αδρανοποιήσει καταλυτικά.


Οι ολίγοι έχοντες συνείδηση εξεγέρθηκαν, ......και μέσα στον ορυμαγδό του σκανδάλου του Βατοπεδίου διακρίνονται αμυδρές σκιές που προσπαθούν να αγγίξουν την ουσία των υπαρκτών προβλημάτων και να επιφέρουν μια ουσιώδη ανατροπή .

Το αποκαρδιωτικό είναι ότι έχοντες την δύναμη της εξουσίας και δεν αναφέρομαι στους πολιτικούς αλλά στους λειτουργούς της ενημέρωσης δεν τους έχει αγγίξει η ερεβώδης πολιτικοκοινωνική βίωση της χώρας αλλά η σκανδαλοθηρική διάσταση αυτής.

Η απόλυτη ανέχεια στην χώρα μας είναι προ των πυλών, η κρίση είδη έχει αγγίξει την πραγματική της οικονομία ..........., οι προοπτικές είναι ακόμα πιο δυσοίωνες ,.....και το ΣΥΣΤΗΜΑ πολιτικών δεν εξαγγέλλει πολιτικές αντιμετώπισης της κρίσης ούτε διακρίνει κανείς σκεπτικούς προβληματισμούς για διέξοδο από αυτή......, τα ΜΜΕ που αποτελούν «φωνή» δεν έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στο επαπειλούμενο οικονομικό κραχ που δεν θα αφήσει κανέναν ανέγγιχτο,.... παρά μόνον αλλοτριώνονται και καταναλώνουν αμέτρητες εργατοώρες σε έναν ατέρμονα ανταγωνισμό............

Οι μεν της πολιτικής για την αποκόμιση του ΤΙΤΛΟΥ του πιο ηθικού και του μέγα διώκτη του άλλου και τα δε ΜΜΕ σε έναν αγώνα δρόμου της ανακάλυψης «στοιχείων» μέσα ακόμη και από τον βούρκο της ανομίας προκειμένου «βγάλουν» μια διατιμημένη διαφημιστικά είδηση.

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ όλοι στο έγκλημα της αδιαφορίας τους που συντηρούν την αβεβαιότητα για το μέλλον και αναλώνονται με παράνομα εκβιαστικά βίντεο…. με περίεργα ονόματα …όπως Αζέλ ..Πάπιστας … με υποθέσεις τοκογλυφίας ….. με σχέσεις πολιτικών με ανθρώπους της «νύχτας» …και με επιχειρηματίες της ευκαιρίας ….

Η ΣΥΝΕΝΟΧΗ της καταγγελίας Τατούλη δεν αφορά μονομερώς τους διαχειριστές της εξουσίας που διακυβερνούσαν και εξακολουθούν να διακυβερνούν με επικοινωνιακό τρόπο την χώρα αλλά το υπαρκτό ΣΥΣΤΗΜΑ που συνειδητά τροχοπεδεί και δίνει βήμα και έρισμα στην λαϊκίστικη συντήρηση μιας τέτοιας αηδιαστικής μορφής πολιτικών και πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: