ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.08

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΣ

ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 1 & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ (3ος όρ.)

105 52 ΑΘΗΝΑ

Καθηγητή κ. Αθ. Τριλιανό

210-3688394, 210-3688395

Αναπλ. καθ. Κων/νου Μαλαφάντη

210-3688163, 210-3688170

Αθήνα 17-11-2008

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κύριοι,

ως μέλος της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και εκλεγμένος στην εξελεγκτική επιτροπή της αλλά και ως πρώην υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ,

είμαι στη δυσάρεστη θέση λόγω των επανειλημμένων καταγγελιών μελών της εταιρείας αλλά και ανθρώπων της επιστήμης να σας ενημερώσω για τα εξής:

1. Υπάρχει η πληροφορία ότι η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ εδέχθη «εκπρόθεσμα» εργασίες ή άλλες προτάσεις «ημετέρων», ενώ απέρριψε άλλες.

2. «Εδέχθη» η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ να καταχωρηθεί η κ. Εύη Μακρή Μπότσαρη ως «ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ» ΑΣΠΑΙΤΕ τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι εκκρεμούν σοβαρές καταγγελίες για την κ. Μπότσαρη και ποινικές υποθέσεις τόσο για την «εκλογή της» στην ΑΣΠΑΙΤΕ, όσο και για άλλες «υποθέσεις».

3. «Εδέχθη» η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ να καταχωρηθεί η κ. Εύη Μακρή Μπότσαρη, η σύμβουλος της κ. Γιαννάκου, ως «καθηγήτρια» και να παραχωρήσει «συμπόσιο» στην κυρία Μπότσαρη, χωρίς να γνωρίζουμε τα «κριτήρια» και το κόστος του «Συμποσίου».

4. Σας επισημαίνουμε ότι το «πρόγραμμα του Συμποσίου», ίσως αύριο να το προσκομίσει η κ. Μπότσαρη στα δικαστήρια για να «αποδείξει» την επιστημονική της «αναγνώριση» – και κατά συνέπεια- να είστε συνυπεύθυνοι οποιονδήποτε πιθανόν παρανομιών, δεδομένου ότι οι υποθέσεις της δεν έχουν απότι γνωρίζουμε «τελεσιδικήσει».

6. Να κρατηθούν τα πρακτικά, τα τιμολόγια και οποιαδήποτε άλλο έγγραφο που αφορά την «συνεργασία» της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με την κ. Μπότσαρη, γιατί ενδεχομένως λόγω πιθανών των καταγγελιών να υπάρξει οικονομικός, δικαστικός- εισαγγελικός έλεγχος κλπ...

7. Εφιστούμε την προσοχή στην ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ να «προσέχει» ποιον έχει μέλος για να μην εμπλακεί σε «παρανομίες τρίτων» οι οποίοι χρησιμοποιούν την ιδιότητα μέλους ως άλλοθι άλλων ενεργειών τους!!

Τέλος σας γνωστοποιώ ότι δεν φέρω καμία ευθύνη για τις «επιλογές» της ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε σχέση με το συνέδριο αυτό.

Με τιμή

ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη Τ.Κ. 15121 Αθήνα

Τηλ. 6936369717

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!