ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

Βγήκαμε για δανεικά.... (πανηγυρια!! της κυβερνησης που αυξανουμε το χρεος μας)

Σήμερα μάλλον θα πάρουμε από τις λεγόμενες αγορές ( δηλαδή εκεί που συγκαταλέγονται οι Ελληνικές και Ευρωπαϊκές τράπεζες ) δανεικά για 6 μήνες με ομόλογα του δημοσίου. Το επιτόκιο θα είναι λίγο πιο κάτω του 5%. Τα ΜΜΕ, τα παπαγαλάκια και οι εκπρόσωποι της υπό το ΔΝΤ κυβέρνησης θα θριαμβολογήσουν. Τα καταφέραμε οι αγορές μας εμπιστεύονται, ζήτω! Οι Έλληνες πρέπει να΄ναι περήφανοι!
Αυτή την τραγωδία δυστυχώς θα την ζήσουμε, με ευθύνη των κυβερνώντων, για πολλά πολλά χρόνια.
Όταν ένας λαός δανείζεται ( για να εξυπηρετήσει παλαιά χρέη όπως σήμερα ή για να μοιράσει στους κολλητούς του συστήματος όπως χθες ) υποθηκεύοντας το μέλλον του αυτό αποτελεί επιτυχία τότε αλίμονό μας. Ο δανεισμός είναι χρήσιμος όταν γίνεται για αναπτυξιακούς σκοπούς κάτι που σήμερα δεν υπάρχει ούτε σαν σκέψη. Η ανάπτυξη αποτελεί ταμπού και η ασύστολη υπερφορολόγηση μαζί με την αφαίμαξη των εισοδημάτων πανάκεια. Μας συγχωρείτε "δεν θα πάρουμε"
ideopigi

Δεν υπάρχουν σχόλια: