ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.10

Οι μετανάστες φτύνουν το λαθρονομοσχέδιο του Pasok.!



Δεν τους βγαίνει η υπόθεση (το λένε οι ίδιοι), καθώς οι μετανάστες είναι μέχρι στιγμής απρόθυμοι να εγγραφούν στα δημοτολόγια και βγήκαν παγανιά. Ο λόγος για τους ΠΑΣΟΚους, που ανησυχούν τώρα ότι το Νοέμβριο θα τρέχουν και δε θα φτάνουν, μόλις ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών (εξ' ου και η ανεπιτυχής απόπειρα επαναφοράς του μέτρου του 42%).

Δεν καλύπτουν τα κριτήρια
Μόλις 2.500 αιτήσεις έχουν κατατεθεί πανελλαδικά (!), εκ των οποίων το ένα τρίτο στην Αθήνα, τουλάχιστον μέχρι τις 30 Ιουνίου. 750 αιτήσεις αφορούν σε μετανάστες δεύτερης γενιάς, δηλαδή παιδιά που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. Εκ των αιτήσεων, περίπου 2.100 είναι ελλιπείς, καθώς σε αυτές δεν περιλαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.
Είναι φανερό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών, δεν καλύπτει ούτε τα πολύ "χαλαρά" για τα ευρωπαϊκά πρότυπα κριτήρια που προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε πρόσφατα...
Επίσης, επικρατεί απίστευτο γραφειοκρατικό μπάχαλο όσον αφορά στην απόπειρα ... "ελληνοποίησης" των λαθρομεταναστών.
Και εξηγούμαστε.

"Προβλήματα"
Πρώτον, παρατηρήθηκε απίστευτα μεγάλος αριθμός συνωνυμιών και μάλιστα με γεωγραφική ταύτιση, που οφείλονται σε πλαστογραφήσεις αδειών παραμονής.
Δεύτερον, είναι φανερό ότι οι αιτούντες ισχυρίζονται ψευδώς ότι προέρχονται από χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση, ώστε να τύχουν ευμενούς μεταχείρισης ως ..."πρόσφυγες". Φυσικά, αυτό είναι σχετικά εύκολο να διακριβωθεί.
Τρίτον, υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά στα ελληνικά αραβικών κυρίως ονομάτων.
Τέταρτον, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τα ποινικά μητρώα. Οι καταδίκες είναι πάρα πολλές, όπως και οι δυσκολίες εξακρίβωσης.
Πέμπτον, πολλοί μετανάστες αδυνατούν να εμφανίσουν το μίνιμουμ ετήσιο εισόδημα που απαιτείται (8.500 ευρώ), ενώ αρκετοί δεν έχουν να πληρώσουν και για τα παράβολα. Και όλα αυτά, παρά τις "προσπάθειες" πολλών ..."πατριωτικών" ΜΚΟ να τους "βοηθήσουν".
Έκτον, το κράτος δεν έχει τη γραφειοκρατική υποδομή να διεκπεραιώσει τις αιτήσεις, ακόμα και το μικρό αριθμό των αιτήσεων που έχει κατατεθεί, ενώ υπάρχει και διστακτικότητα εκ μέρους των δημοσίων υπαλλήλων, που προσκολλώνται (δικαιολογημένα) στο γράμμα του νόμου (κάτι που δεν έγινε το 2000...), καθώς αντιλαμβάνονται το "διάτρητο" της υπόθεσης.

Τώρα παρακαλάνε
Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, έδωσε συνέντευξη σε αλβανική εφημερίδα που εκδίδεται στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια να "τονώσει¨" την προσέλευση των αλλοδαπών στα δημαρχεία, παρακαλώντας τους στην κυριολεξία να απευθυνθούν στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, να εγγραφούν στα δημοτολόγια και να ψηφίσουν.
Πολιτικά θλιβερή η εικόνα του αλβανικού πρωτοσέλιδου... Και μάλιστα όταν όλοι αυτοί του ΠΑΣΟΚ, ποτέ δεν άρθρωσαν μια λέξη συμπαράστασης για τους Βορειοηπειρώτες, αλλά αντίθετα, τον Σεπτέμβριο του 2009 τους έστελναν πολιτικά μηνύματα στα κινητά, στα... αλβανικά!
Πάντως είναι φανερό, ότι οι μετανάστες που πληρούν τα κριτήρια είναι ως επί το πλείστον Αλβανοί, πολλοί εκ των οποίων όμως δεν ενδιαφέρονται για την πολιτογράφησή τους, καθώς θεωρούν ότι ως μετανάστες, έχουν περισσότερα προνόμια από τους Έλληνες!
Επίσης, τελευταία αυξάνεται ο αριθμός των Αλβανών που επιστρέφουν στη χώρα τους.
Χριστόφορος Πετρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: