ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ.


Σκηνικά της Βίβλου αναβιώνουν, αλλά στην εποχή που ζούμε αναβιώνουν ως φάρσα επικίνδυνη και αγκαλιάζουν με τρόπο προκλητικό, το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Οι πάντες αρνούνται τους πάντες και όλοι μαζί επιχειρούν να αρνηθούν (ή πιο σωστά να αποκρύψουν) την πραγματική πολιτική τους ταυτότητα.

Το χορό αυτής της ιδιότυπης παραλλαγής, τον εγκαινίασε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, που δεν δίστασε να βαφτίσει πολιτική ένα παραλήρημα πολιτικής ψευδολογίας και εξαπάτησης.

Έτσι, μέσα σε ελάχιστο χρόνο οδηγηθήκαμε από το «λεφτά υπάρχουν», σε πολιτικές δυστυχίας και απόλυτης εξαθλίωσης.


Τον συνέχισε αδίστακτα αυτό το χορό του πολιτικού χαμελαιοντισμού, όταν δε δίστασε να δηλώσει αναρχικός στην εξουσία.
Σε μια εξουσία την οποία καπηλεύτηκε θρασύτατα, λειτουργώντας ως τσιράκι και εντολοδόχος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, για να καταστήσει την Ελλάδα, εργαστήρι εφαρμογής νέων πολιτικών, με σκοπό τη γενίκευσή τους σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στον ίδιο πολιτικά ερμαφρόδιτο ξεπεσμό, δε δίστασε να προχωρήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζοντας και …μη ψηφίζοντας, αρνούμενο αλλά και …αποδεχόμενο την πεμπτουσία του εγκλήματος που συντελείται σήμερα σε βάρος του τόπου.

Για τον πολιτικό τσαρλατανισμό του τρίτου «ομόρρυθμου εταίρου» των πατριδοκάπηλων που ακούει στο όνομα ΛΑΟΣ, μόνο κάποιοι εναπομείναντες αφελείς, μπορούν ίσως ακόμη να αμφιβάλουν.

Οι μάσκες έχουν πέσει πλέον. Και οι εφιάλτες στο σύνολό τους έχουν αποκαλυφθεί.

Αυτός ο λαός, εν όψει του εφιαλτικού φθινοπώρου που έρχεται, οφείλει να δει με βλέμμα ξεκάθαρο τους φίλους αλλά και τους αντιπάλους του, στις παραμονές του μεγάλου του ξεσηκωμού.

Σ αυτή τη διαδρομή, οι Έλληνες πολίτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύο επικίνδυνες, ύπουλες, αλλά ωστόσο παλιές και δοκιμασμένες πρακτικές που θα στοχεύσουν και πάλι στο βιασμό της συνείδησής τους.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΡΩΤΗ:
Διάφορες επιτροπές και επιτροπάτα, μέτωπα και προμετωπίδες θα κάνουν ( ή έχουν κάνει ήδη) την εμφάνισή τους.
Θα χρησιμοποιηθούν τα πλέον ευφάνταστα ονόματα στα «βαφτίσια» τους, που δεν αποτελούν τίποτε περισσότερο από μια καλοστημένη επιχείρηση μαζικού λαϊκού αποπροσανατολισμού.
Ο στόχος τους είναι προφανής.
Κάποιοι από αυτούς θα επιχειρήσουν να μαντρώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή στο άρμα του Σαμαρά την κρίσιμη ώρα των αποφάσεων…
Και κάποιοι άλλοι – συνεπικουρούμενοι από το ψευδεπίγραφο ιδεολόγημα του πασίγνωστου πλέον «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ, θα επιχειρήσουν να μπαγλαρώσουν στο άρμα του Γιωργάκη την ανεξέλεγκτη λαϊκή οργή.
Θα υπάρξουν φυσικά και κάποιοι τρίτοι, που θα επιμείνουν να τροφοδοτήσουν με ψήφους απελπισίας τη γνωστή παρέα των πατριδοκάπηλων.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:
Πρόκειται για τη γνωστή τακτική της προβοκάτσιας, της κατασυκοφάντησης και του κατευθυνόμενου αποπροσανατολισμού. Πρόκειται για τα γνωστά «ζιζάνια» που άλλοτε προσκολλώνται για να προσδώσουν «ταυτότητες» με στόχο την πολιτική αποδυνάμωση των πρωτοβουλιών αντίστασης στις πολιτικές του αίσχους, και άλλοτε κατασυκοφαντούν αδίστακτα οποιονδήποτε επιχειρήσει να οργανώσει τη λαϊκή αντίσταση με τρόπο που να υπερβαίνει το σαπισμένο πολιτικό σύστημα, και να αμφισβητεί ευθέως την ουσία του, το περιεχόμενό του και τους πολιτικούς του εκφραστές.

Το Παλλαϊκό, το αληθινά πατριωτικό κίνημα...

Αυτό που θα τολμήσει και θα επιχειρήσει να βάλει τον τόπο σε μια άλλη πορεία…
Αυτό που ΔΕ θα χαλιναγωγηθεί από κανέναν και ΔΕ θα επιχειρήσει να χαλιναγωγήσει και να εκτρέψει σε αδιέξοδα τη συσσωρευμένη οργή και αγανάκτηση αυτού του λαού…
Αυτό που θα διεξάγει στοχευμένο αγώνα ανατροπής πολιτικών και πολιτικών διαχειριστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης…

Οφείλει να έχει τα μάτια και τα αυτιά ανοικτά.
Οφείλει να διακατέχεται από αυξημένη πολιτική επαγρύπνηση, και να μην παρασύρεται σε εφήμερες και ερμαφρόδιτες πολιτικές ανοχές και συμμαχίες.
Οφείλει να έχει σαφείς και ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους, στόχους πολιτικής ανατροπής που θα περιγράφουν με σαφήνεια την Ελλάδα που οραματίζεται και τις πολιτικές που θα προωθήσει, την κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν, αλλά και πολύ καθαρή αντίληψη για τις κινητήριες δυνάμεις οι οποίες θα τις προωθήσουν στη ζωή.
Οφείλει να έχει ξεκάθαρο μέτωπο απέναντι σε όλους εκείνους που θα επιχειρήσουν να το πατρονάρουν, να το υπονομεύσουν, να το προβοκάρουν, και να κατασυκοφαντήσουν τη δράση του. Και το σημαντικότερο…

Αυτό το Παλλαϊκό πατριωτικό κίνημα, για να είναι πραγματικά αληθινό και άδολο, οφείλει να είναι υπόλογο αποκλειστικά και μόνο απέναντι στον Ελληνικό λαό και τους εργαζόμενους.

Αυτό το πατριωτικό κίνημα, ΔΕΝ δικαιούται, ΔΕΝ μπορεί, και ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσει και φυσικά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δώσει κανενός είδους συγχωροχάρτι σε κανέναν απ όλους αυτούς – πατριδοκάπηλους και μη - που στις κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του τόπου, επέλεξαν να μη συστρατευτούν με τον Ελληνικό λαό, αλλά με τη στάση τους, με την ανοχή τους, με τα μισόλογά τους και πολύ περισσότερο με τη θετική τους ψήφο, συστρατεύτηκαν, με τους εχθρούς του λαού και με τους δυνάστες του τόπου μας.

Με αυτό το ασφαλές και κυρίως αδιαπραγμάτευτο κριτήριο αυτός ο λαός θα μπορεί να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα, την ελπίδα από το ξεπούλημα της προσδοκίας του, την αληθινή προοπτική από την ύπουλη απόπειρα χαλιναγώγησης της ψυχής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: