ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.7.10

Δ. Ωρωπού : Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του ο Β. Οικονόμου

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητα του, για τον Καλλικρατικό δήμο Ωρωπού, ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου. Ο πρώην «πράσινος» βουλευτής έχει ήδη έτοιμη την παράταξη του που φέρει το τίτλο «Δημοκρατική Ενότητα Ωρωπού».

Εν τω μεταξύ σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στην περιοχή του νέου δήμου Ωρωπού (περιλαμβάνει 11 κοινότητες και πληθυσμό περί τους 45χιλ κατοίκους, από τους οποίους περίπου 22χιλ ψηφοφόρους), τα στοιχεία δίνουν στον κ. Οικονόμου την πρωτιά.

Αναλυτικά τα στοιχεία της δημοσκόπησης αναφέρουν :
24,8% Οικονόμου – ανεξάρτητος του ΠΑΣΟΚ
18% Οικονομάκος – ανεξάρτητος της ΝΔ
12% Τσάκωνας – ΝΔ
9% Γιασεμάκης – προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ
4% Χασιώτης – ΚΚΕ

Το 20% των ερωτηθέντων σχολίασε : δεν ξέρω δεν απαντώ και το 12% απάντησε ότι κανένας από τους παραπάνω δεν είναι κατάλληλος για το δημαρχιακό θώκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: