ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

Η συγκατοίκηση ΠΑΣΟΚ-Μητσοτάκη μέσω Πάγκαλου και τα..”Καλύβια της Οργής”…


Ήταν 18 Γενάρη 2004…Χημικά και δακρυγόνα έπεφταν εναντίον εκατοντάδων κατοίκων των Καλυβίων και της γύρω περιοχής, οι οποίοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο «GRAND RESORT» στο Λαγονήσι, αξιώνοντας να μείνει ανοικτή η παραλία για τους πολίτες. Στη συγκέντρωση παρέστησαν ο (τότε) πρόεδρος του Συναπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος, βουλευτές της Αττικής, ο νομάρχης Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρής και πολλοί δήμαρχοι. Φυσικά και δεν ήταν εκεί ο Θ. Πάγκαλος.

Ο δήμαρχος Καλυβίων και πρόεδρος (τότε) της ΤΕΔΚΝΑ Πέτρος Φιλίππου κατήγγειλε στην ομιλία του «Το κρυφό ξεπούλημα της παραλίας στο Λαγονήσι, από τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα και τον υπουργό Ανάπτυξης Α. Τσοχατζόπουλο στον όμιλο Μαντωνανάκη». Την ίδια ώρα σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης, Άκης Τσοχατζόπουλος, δήλωνε ότι η παραχώρηση παραθαλάσσιας έκτασης στο «Λαγονήσι Ριζόρτ» του ομίλου Μαντωνανάκη γίνεται υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστεί η ελεύθερη πρόσβαση των επισκεπτών.
Τη συνέχεια εξιστορεί ο Δήμος Καλυβίων: «την ώρα που σύσσωμοι οι πολίτες των Καλυβίων (2003 – 2005), νέοι και γέροι, όλοι μαζί αγωνιζόμασταν να ακυρωθεί η σύμβαση παραχώρησης της παραλίας μας στον ξενοδοχειακό όμιλο Μαντωνανάκη (παραχώρηση που έγινε από τον τότε υπουργό Τουρισμού κ. Άκη Τσοχατζόπουλο), και να παραμείνει δημόσια και ελεύθερη για όλους τους πολίτες και εισπράτταμε άπειρα δακρυγόνα και διώξεις για το λόγο αυτό, και είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση όλου του πολιτικού κόσμου, η εταιρεία ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ (οικογενειακή επιχείρηση της υποψηφίας) ήταν αυτή που εργαζόταν μεταξύ άλλων και έχτιζε μέσα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του κ. Μαντωνανάκη που διεκδικεί την παραλία μας, και που ειρήσθω εν παρόδω, όπως πληροφορούμεθα, τώρα κάνει αγώνα δρόμου στις αρμόδιες υπηρεσίες για να καλύψει υπερβάσεις και αυθαίρετα.”
Όλως τυχαίως, ο κ. Μαντωνακάκης είναι, όπως λέγεται, φίλος του Κ. Μητσοτάκη, από τα Χανιά
Όπως εξάλλου μας διαβεβαιώνει το “ΒΗΜΑ” (Κυριακή 27 Ιουνίου 2010) ο Επίτιμος συνάντησε προσφάτως την κ. Χριστοφάκη (επίσης όλως τυχαίως) και της είπε «στον Δήμο Σαρωνικού παίζεις χωρίς αντίπαλο, θα σκίσεις».
Από την άλλη μεριά πληροφορηθήκαμε εσχάτως ότι η κόρη του κ. Πάγκαλου πήγε στο Δήμο Αθηναίων επί Ντόρας…
Ενώ είναι ευρέως γνωστό ότι ο κ. Πάγκαλος είναι ο πολιτικός που προτιμά η κ. Μπακογιάννη να συνδιαλέγεται στα τηλε- παράθυρα (εκτός φυσικά του κ. Βενιζέλου). Πράγμα που ο ίδιος της το έχει ανταποδώσει πολλάκις
Θ.

(φωτογραφίες απο το ΒΗΜΑ)

Πηγή
ουτιδανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: