ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.10

Η ΔΕΗ χρεώνει αναδρομικά αυξημένο ΦΠΑ... ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ?

Τα όρια της απάτης αγγίζει η απόφαση της ΔΕΗ να υπολογίσει στους λογαριασμούς που εκδόθηκαν τον Ιούλιο ΦΠΑ 11% -δηλαδή αυξημένο- ενώ όμως αφορούν περίοδο κατανάλωσης προγενέστερη κατά την οποία ίσχυε ΦΠΑ 10%. Η κίνηση αυτή έβγαλε την εταιρία από το αδιέξοδο λόγω προβλημάτων στη μηχανοργάνωση και ασυμβατότητα του λογισμικού που χρησιμοποιεί και το οποίο δεν ήταν δυνατό να διαχωρήσει δυο περιόδους σε ένα λογαριασμό. Η κίνηση αυτή όμως καθιστά την εταιρία υπόλογη και έωλη ενώ οι λογαριασμοί και οι χρεώσεις μπρούν να αμφισβητηθούν στα δικαστήρια.
Αν και τεχνικής φύσης η απόφαση αυτή εκθέτει τη διοίκηση της εταιρίας και την πολιτική ηγεσία.
sofokleousin

2 σχόλια:

Δημητριος είπε...

Η ΔΕΗ ξερουμε οτι ειναι μεγαλο μπουρδελο μας κρατουσε χρηματα μια 5ετια στη πολυκατοικια στο κοινοχρηστο ρευμα υπερ της μπουρδελο ν 2 ΕΡΤ παρανομα βασει νομου 2005 κ επρεπε να το διαβασω σε μπλοκ για να παω κ να μου πουν εχετε δικιο τι εκαναν με τα λεφτα αυτα ολου του κοσμου γιατι σιγουρα πΟλυ δεν το γνωριζουν ,το λεω σε ολους τους γνωστους κ πηγενουν στη ΔΕΗ. εΠΙΣΗς ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΝΟς ΣΠΙΤΙΟΥ ανναμενα , το A\C ΑΝΝΑΜΕΝΟ, να μην χαλαει πετρελαιο τον χειμωνα ε αυτος δουλευει στην ΔΕΗ κ εχει μειωμενο φουλ ρευμα γιατι δεν τους κοβει τα προνομια σε ολους εκοψε ε μην ειναι κ προκλητικοι

Richy2 είπε...

Αποφύγετε τις απάτες *****
ΟΧΙ upfront ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

Γεια σας προσφέρουμε Διεθνές δανείου τόσο για τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το ενδιαφέρον μας στο είναι 3% ετησίως.
Δίνουμε δάνειο από οποιοδήποτε ποσό των $ 2000 έως $ 30.000.000,00 για οποιοδήποτε νόμιμο σκοπό.
Μπορούμε επίσης να δώσει δάνειο από μια μακρά περίοδο 1-25 ετών. Έτσι, αν χρειάζεστε οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια κάθε είδους για να τακτοποιήσει τα πράγματα, αυτή είναι η εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε και ρελέ για. Εφαρμογές είναι διαθέσιμες για τους υποψηφίους που είναι 18 ετών και άνω.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για όλες τις οικονομικές ανάγκες σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο κ Richy Scott
E-mail: Denationsloan@gmail.com