ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.10

"ΣΥΜΜΟΡΙΑ"


Ναι ε;

Αφορμή αυτών των απλών σκέψεων στον ωκεανό ανάλογων από άλλους, είναι δύο φράσεις. Δυο ανθρώπων. Η μια του Πρωθυπουργού που είπε, “Η δικαιοσύνη είναι βέβαια ένας ανεξάρτητος πυλώνας αλλά δεν είναι ανεξάρτητη να κάνει ό,τι θέλει”. Η άλλη του κ. Σαμαρά που είπε ότι «κοινωνικά επτωχεύσαμε».

Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνει η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη; Να κάνει ποιανού τα θελήματα; Είναι εξοργιστικό ενώ όλος ο κόσμος ξέρει τι γίνεται και στην Δικαιοσύνη και αυτό που βλέπει να είναι μόνο ακούσματα σε συνεντεύξεις, σε ημερίδες και συμπόσια, περι ανεξαρτησίας και λειτουργήματος. Συνεχίζεται η Βυζαντινολογία, ενώ φτάσαμε στο δεν πάει παραπέρα. Και βέβαια η Δικαιοσύνη δεν κάνει ότι θέλει. Πάντα έχει χώρο για το τι λέει ένας Υπουργός, ένας Βουλευτής, Νομάρχης, Δήμαρχος ή οικονομικός παράγοντας. Αλήθεια, κανείς από τους πολιτικούς δεν ξέρει ότι αυτό γίνεται έναντι ανταλλαγμάτων; Επίκαιρη ακόμη μια φορά, η πρόσφατη φράση του κ. Ρακιτζή των ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης: «Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις, τις οποίες δεν μπορώ να εξηγήσω παρόλη την πείρα μου» και μπορεί να ξέρει «από μέσα πολλά πράγματα». Εάν δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Ρακιτζής, που σίγουρα μπορεί, μπορούν οι διωκόμενοι. Αυτοί που μπροστά στο δήθεν «σεβαστό Δικαστήριον», ακούνε καταδικαστικές αποφάσεις φάρσες. Ακούνε τοποθετήσεις Δικαστών και Εισαγγελέων και η οργή τους, ξεχειλίζει. Βλέπουν υποθέσεις για σπουδαίους της πολιτικής και του χρήματος, να είναι για χρόνια σε… προκαταρτική εξέταση και οι υποθέσεις των «ενοχλητικών», να εκδικάζονται σε χρόνο μηδέν. Οι διωκόμενοι και κάθε ανώνυμος πολίτης, διαπιστώνουν ότι δεν έχουν πουθενά να απευθυνθούν. Ούτε Δικαιοσύνη, ούτε Αστυνομία, ούτε πολιτικό. Και ω του θαύματος ο ανώνυμος πολίτης, συνήθισε την βρώμα του νεκρού εδώ και χρόνια, σάπιου γουρουνιού, που το ονομάζουν οργανωμένο κράτος. Συνήθισε από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης , μη τυχόν και δεν γλυτώσει, από τα κοράκια που τάχα δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Ρακιτζής και δεν έχουν ιδέα οι πολιτικοί. Ναι όμως, αυτό που συνάγει κάποιος από τις φράσεις αυτών των δύο κορυφαίων παραγόντων του τόπου μας είναι ότι, κάποιοι ανήθικα, προωθούν τα συμφέροντά τους. Αν είναι έτσι, που λένε κάποιοι ότι έτσι είναι πράγματι, τότε θα πρέπει να ανοίξουμε ένα λεξικό της Ελληνικής. Στη λέξη «συμμορία», θα διαβάσουμε ότι είναι «ομάδα ατόμων, τα οποία με ανήθικα μέσα προσπαθούν να πετύχουν άνομους ιδιοτελείς σκοπούς».

Ταύτιση λοιπόν, κάποιων χαρακτήρων. Πάμε παρακάτω. Μια συμμορία, ξεκαθαρίστηκε νομίζω τι είναι συμμορία, δρά συντονισμένα και πολύπλευρα. Πρώτα από όλα, βαφτίζει το θύμα ένοχο και τον θύτη διώκτη της ανομίας. Φροντίζει τα μέλη της να μην τους λείπει τίποτε. Φροντίζει να έχει πολιτική εξουσία, κεντρικά και Περιφερειακά. Συμμορία χωρίς «Δημοκρατικά» εκλεγμένους και … τιμημένους από τον λαό γίνεται; Αυτοί οι τιμημένοι από τον λαό δεν είναι που μεταθέτουν ή αποστρατεύουν αναλόγως, υπαλλήλους, Δικαστικούς, Αστυνομικούς, Στρατιωτικούς; Αυτοί δεν έχουν τον πρώτο λόγο σε εφόρους και διαχειριστικές αρχές; Αυτοί δεν καθορίζουν σε ποιόν θα πάνε τα «πακέτα» Ευρωπαϊκά και Εθνικά, για δήθεν επενδύσεις; Αυτοί δεν κανονίζουν για Διευθυντές Νοσοκομείων και άλλων Οργανισμών; Μια αξιοπρεπής και επιτυχημένη συμμορία, πρέπει να τα φροντίζει όλα. Στη συμμορία, τίποτε δεν είναι απαγορευμένο. Φορολογικά στοιχεία οποιουδήποτε; Μα έχουν τον δικό τους στη κατάλληλη θέση. Αυτοί τον διόρισαν. Προσωπικά δεδομένα του πολίτη και άλλες φαιδρότητες, είναι άθλιες αναφορές από ψεύτες και μέλη της συμμορίας. Μιας συμμορίας που δεκαετίες τώρα, καταλήστευσε τον πλούτο και αξίες μιας ολόκληρης χώρας. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον κ. Σαμαρά: «κοινωνικά επτωχεύσαμε». Αλήθεια πότε έγινε αυτό; Μήπως την Παρασκευή που μας πέρασε; Τόσα χρόνια πολιτικός, δεν κατάλαβε τίποτε; Μήπως ζούσε στο δέλτα του Δούναβη και δεν είδε τίποτε; Όχι. Πολιτικά επτωχεύσαμε και κοινωνικά συνθλιβήκαμε από τους πολιτικά πτωχούς.

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι διάφοροι, όπως και ο κ. Ρακιτζής, τα λένε κατά τις ακροάσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Άκου να δε΄΄ις επιτροπή! Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Τα μέλη αυτής της επιτροπής, κατοικούσαν μέχρι πρότινος, στο δέλτα του Νίγηρα και ήρθαν εδώ για να μάθουν τι δεν πάει καλά. Τίποτε δεν ξέρουν. Τους ετίμησε με την ψήφο του ο λαός και ορκίζονται ότι δεν ξέρουν κανέναν Μπόμπολα, Λαμπράκη, Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη και πλήθος άλλων. Εντέλλονται να συνθλίψουν την συμμορία που άρπαξε πλούτο και έκλεψε αξιοπρέπεια. Και θα το κάνουν διότι έχουν το κληρονομικό χάρισμα. Είναι μέρος αυτών που εξασφάλισαν τα πάντα για την πάρτη τους και ένα μεγάλο κενό για την χώρα. Πάντα νουθετούν με ύφος, τι πρέπει να κάνει ο Δικαστής , ο γιατρός , ο πολιτικός. Και πως γίνεται, κανείς να μην κάνει αυτό που πρέπει;

Τέλος πάντων. Σε δυο αράδες, δεν μπορείς να βγάλεις όλη την οργή, ούτε να δώσεις όλη την εικόνα. Που να πιάσεις τώρα τα περί Εθνικής ανεξαρτησίας, εξωτερική πολιτική κλπ. Όπως τα κάνανε εσωτερικά, έτσι τα κάνανε και εξωτερικά. Αυτοί κλέβανε και όλοι μας κοιτούσαμε γιατί έδιναν και σε μας να γλύψουμε το κόκαλο. Και τώρα όλοι εμείς οι γλοιώδεις μέσοι πολίτες, φωνάζουμε που οι κλέφτες είναι ανάμεσά μας. Σπουδαίοι και πρωτοκλασάτοι. Ετοιμάζουν τους νέους μετόχους της συμμορίας που θα τους τιμήσει ο λαός με την ψήφο του. Και μέσα σε όλα αυτά, εγώ θα πρέπει να μιλώ και να γράφω πολιτισμένα, να καταθέτω τις απόψεις μου σε επίσημα όργανα (μάλλον γενετησία εννοούν). Η συμμορία θα ανοίγει νταμάρια παντού κι εγώ ως ενεργός πολίτης, με ξεσκονόπανο και πούπουλα θα καθαρίζω τη σκόνη. Δε σφάξανε και δεν ξέρω αν καταλάβαμε περι τίνος πρόκειται. Όταν μιλάμε για συμμορία, μιλάμε για ότι κατακάθι περισσεύει. Ηθική, κοινωνική και πολιτική σκουριά. Δεν πρόκειται για ζώα αλλά για τα κόπρανά τους. Πρόκειται περί εγκληματικής οργάνωσης κυριολεκτικά.

Ένα άνοιγμα λεξικού θα σας πείσει, όταν τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία, τα βλέπουμε εδώ και χρόνια παντού.

ΥΓ. Ασφαλώς και οι παραπάνω επικρίσεις δεν αφορούν όλους. Αφορά μόνον το 99,9%.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

Coolkiller είπε...

ΑΨΟΓΟΣ!!

marianaonice είπε...

Εάν δεν μπορεί να καταλάβει ο κ. Ρακιτζής, που σίγουρα μπορεί, μπορούν οι διωκόμενοι. Αυτοί που μπροστά στο δήθεν «σεβαστό Δικαστήριον», ακούνε καταδικαστικές αποφάσεις φάρσες. Ακούνε τοποθετήσεις Δικαστών και Εισαγγελέων και η οργή τους, ξεχειλίζει. Βλέπουν υποθέσεις για σπουδαίους της πολιτικής και του χρήματος, να είναι για χρόνια σε… προκαταρτική εξέταση και οι υποθέσεις των «ενοχλητικών», να εκδικάζονται σε χρόνο μηδέν. Οι διωκόμενοι και κάθε ανώνυμος πολίτης, διαπιστώνουν ότι δεν έχουν πουθενά να απευθυνθούν.

Ουδέν σχόλιον!
;)))