ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.10

Ο λαός το επέλεξε


Ο λαός ξανάφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Πέρασε απ' τα φίλτρα του μυαλού του τα καλά και τα άσχημά του και, με το αλάνθαστο αισθητήριό του, έδωσε απάντηση. Θέλεις δεν θέλεις, «σεμνέ και ταπεινέ», το περίμενες δεν το περίμενες (λεγόμενε) αριστερέ, οι έντιμοι Λοβέρδοι θα μας σώσουν.

ΕΣΕΙΣ, της μεταμορφωμένης δεξιάς με τα χίλια πρόσωπα, μας «σώσατε» απ' τον κομμουνισμό, την ώρα που έπρεπε. Με τον ΙΔΕΑ να στρώνει το έδαφος και με τους βασανιστές ν' αφήνουν παράλυτους δημοκράτες. Οι της κομμουνιστικής αριστεράς με τους αντιφασιστικούς αγώνες, αλλά με τα κουσούρια της ηγεσίας και το αντιπαπανδρεϊκό της μίσος.

ΚΑΙ, βέβαια, και οι δυο δείξατε το.ταπεραμέντο σας στο (βρώμικο) '89. Σας ενοχλούσε το ΠΑΣΟΚ, κάψατε τους φακέλους. Σας καπέλωσε ο Ανδρέας, λυσσάξατε για τα προσωπικά του. Τρομάξατε στο φάσμα της διάλυσης, φτιάξατε την κολεγιά. Ανήκουστη και ανιστόρητοι, με τις βουρδουλιές πάνω στο κορμί της αριστεράς και με τους δράστες να (της) χαμογελούν με νόημα. Κι' ύστερα; Ήρθε (φέρατε) τον Μητσοτάκη. Ξέχασε(;!) η (λεγομένη) αριστερά τους δολοφόνους του Πολκ και των Μπελογιάννηδων, ξέχασε και την Αποστασία! Καμάρωναν για τον «Πρωθυπουργό» τους οι Κύρκοι και οι Φλωράκηδες, χαίρονταν για τον Ανδρέα που τον ρεζίλευαν οι συνεταίροι τους και άχνα δεν βγάζανε.

ΤΑ είδε όλα αυτά ο μέσος έλληνας, τα ζύγιασε, τους «διάβασε» κι έβγαλε κρίση. Ξανά Ανδρέας και με μισή.χολή. Το κόλπο τους δεν έπιασε, την ιστορία δεν τη σβήνεις με ευκαιριακά και οπορτουνιστικά σφιχταγκαλιάσματα και με τους φακέλους στάχτη στη «Χαλυβουργική».

ΚΙ ύστερα; Τον Τεμπονέρα σκότωναν Καλαμπόκες και Μαραγκοί του Μητσοτάκη, το ΠΑΣΟΚ έβριζαν ΣΥΝασπιστές και ΚΚΕδες. Την Ελλάδα βίαζαν οι «σεμνοί και ταπεινοί», το ΠΑΣΟΚ τους έφταιγε.

ΑΣ «καμαρώσουν», λοιπόν, το.στραβό, χωλό (και ό,τι άλλο γουστάρουν) ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Η πλειοψηφία του είναι επιλογή του ελληνικού λαού. Δεν είναι '67, δεν είναι '89, δεν μπορούν να πράξουν διαφορετικά. Το ξαναλέμε, ο λαός το επέλεξε. Γι αυτό, ας βγάλουν τον.σκασμό!

Θανάσης Ι. Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: