ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.10

Τι λέει το Μαξίμου;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy-efP_SoMkI5d123fDsW2LzxihdBCU2xPcV1VVvQJuisYpGU_8a2kKezl4KPn0HbZ5gEbsVkrxIk2lwy-jMlIqA0L5YiQYD3-G_iOb08LkW6DzBMMkPzBgeK3va2DHmiSFaeoOI6Prz_w/s320/monk54.blogspot.com.jpg
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου δηλώνουν ότι: Προφανώς σεβόμαστε την αγορά και αξιολογούμε όλες τις προτάσεις στον κατάλληλο χρόνο...

...Με ιδιαίτερη ιδίως προσοχή όταν αυτές αφορούν δημόσια περιουσία και επηρεάζουν ζωτικές κοινωνικές λειτουργίες. Βασικός γνώμονας είναι πάντα η εξυπηρέτηση του γενικού δημοσίου συμφέροντος.

Πάντοτε με αυστηρή τήρηση των νόμιμων διαδικασιών και με απόλυτη διαφάνεια.
24

Δεν υπάρχουν σχόλια: