ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.10.11

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ..... ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ


Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και τα όσα γράφονται σε μερίδα του Τύπου, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ανήκουν στους "γνωστούς - αγνώστους" του Κινήματος, θέλουν να... ζητήσουν ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά όσο και αν ακούγεται απίστευτο!....αν και τον περασμένο Σεπτέμβριο βουλευτές του κυβερνώντος ζητούσαν έμμεσα να "ρίξουν¨την κυβέρνηση ΣΧΕΤΙΚΟ:ΕΚΤΑΚΤΟ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΝΑ "ΠΕΣΕΙ' Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ????
Η ανωτέρω κίνηση των βουλευτών δεν είναι άσχετη με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής από το "κουρδιστο πορτοκάλι" ,οι οποίες θέλουν ΤΟΝ ΓΑΠΑ να καταφεύγει σε εκλογές της 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .
Η κυβέρνηση Τσολάκογλου μετράει μέρες! Ο ΓΑΠ το ξέρει, ,ο λαός βράζει ,ο Βενιζέλος αερολογεί και πέφτει από γκάφα σε γκάφα ,οι πολιτικές της υποσχόμενης Σωτηρίας της χώρας από την κυβέρνηση Συρφετό είναι σπασμωδικές και εν πανικό αλλά και εκτός αποφάσεων αφού αποφασίζει μόνον η Τρόικα , οι κατακτητές και δη η Γερμανία ζητά τα κλειδιά της χώρας και την έκπτωση των θεσμών δηλαδή την ακύρωση του Ελληνικού συντάγματος προκειμένου η Ελλάς χάσει όποια κυριαρχία της έχει μείνει και έτσι οι πολίτες της χώρας μας καταστούν πιόνια μεσαιωνικής εργασίας προς όφελος των Γερμανικών επιχειρήσεων οι οποίες ζητούν χαμηλότερα κόστη παραγωγής ώστε να είναι μέσα στο παιχνίδι του διεθνούς  ανταγωνισμού ...   όλα αυτά και άλλα πολλά ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ!!!

Ο ΓΑΠ θέλει να φύγει ! Την δουλειά του την έκανε . Αυτός και η οικογένεια του θα αποκομίσουν αμύθητα πλούτη από τα cds κατόπιν του κουρέματος και της εν δυνάμει πτώχευσης της χώρας !!


οι πληροφοριες απο το κουρδιστο πορτοκαλι :
"Ο Παπανδρέου κάνει εκλογές στις 13 Νοεμβρίου και στη συνέχεια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα φεύγει για μακρύ ταξίδι στο εξωτερικό όπως και ο προκάτοχός του Κώστας Καραμανλής.

Ο συνδυασμός των δύο-για τις εκλογές στις 13 Νοεμβρίου έχει ξαναγίνει λόγος-μοιάζει σενάριο συνομωσίας κι όμως οι γνωρίζοντες λένε πως ο Παπανδρέου έχει πάρει την απόφασή του ν αποστασιοποιηθεί από τη πολιτική ζωή του τόπου, όσο πιο άμεσα γίνεται.


Τις σκέψεις του πρωθυπουργού γνωρίζουν κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος, και (σωστά κάνουν) παίρνουν θέση για την επόμενη μέρα.


Το σενάριο αποκαλύπτει τη κόλαση που περιμένει τη χώρα.


Μια κόλαση που οδηγεί στην απόδραση τον δεύτερο κατά σειρά πρωθυπουργό της!
"

Δεν υπάρχουν σχόλια: