ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

Τραπεζικός Αρμαγεδδών

Εξανεμίζονται οι κεφαλαιοποιήσεις, ενόψει haircut και αναγκαστικών κρατικοποιήσεων

Το haircut που φοβούνταν τόσον καιρό οι αγορές, φαίνεται τώρα αναπόφευκτο και στο ΧΑ προεξοφλείται με τη δραματική απαξίωση των τραπεζών, οι οποίες θα υποστούν τεράστιες απώλειες κεφαλαίων, οδηγούμενες σε αναγκαστική κρατικοποίηση ή σε άνευ όρων "εκποίηση"- αν βρεθούν ξένοι αγοραστές. Υπό την πίεση εσπευσμένων ρευστοποιήσεων οι κεφαλαιοποιήσεις τους εξανεμίζονται, παρασύροντας τους χρηματιστηριακούς δείκτες στα "Τάρταρα". Στο ναδίρ και η ψυχολογία της αγοράς, καθώς δεν διαφαίνονται προοπτικές "αναίμακτης" αντιμετώπισης του προβλήματος που δημιουργούν η κρίση χρέους και η βαθιά ύφεση της ελληνικής οικονομίας, εν΄ω το ρίσκο είναι πλέον πολύ υψηλό, ακόμη και για τοποθετήσεις με μεσοχρόνιο ορίζοντα.
Η πιθανότητα κάποιας αντίδρασης της επόμενες μέρες δεν μπορεί να αποκλεισθεί, αλλά -όπως επισημαίνουν χρηματιστηριακοί παράγοντες και αναλυτές - η δυναμική και η βραχυχρόνια κατεύθυνση δεν πρόκειται ν'αλλάξουν, όσο δεν θα ξεκαθαριζει τι μέλλει γενέσθαι με το ελληνικό χρέος.
Τη σημερινή εικόνα στο τραπεζικό ταμπλό θα μπορούσε να δικαιολογήσει μόνον η βεβαιότητα ότι επίκειται μεγάλο haircut - πάνω από 40% - ή ότι κάτι ακόμη χειρότερο μπορεί να συμβεί τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες.
Με τα blue chips του κλάδου να χάνουν 15%-28%, ο τραπεζικός δείκτης "βούτηξε" 13,18% χαμηλότερα, καταγράφοντας μία από τις χειρότερες επιδόσεις στην ιστορία του. Ο ΓΔ "διεσώθη" γράφοντας απώλειες μόνον 1,97% (στις 725,45 μονάδες), χάρις στη συνδρομή λίγων μη-τραπεζικών blue chips που κινήθηκαν ανοδικά ( MIG +16%, Τιτάν +6,4%, Μυτιληναίος +3,3%, ΟΤΕ +1,6%, ΔΕΗ +1%).
Είκονα απόλυτης καταστροφής στα τραπεζικό ταμπλό, με τα περισσότερα χαρτιά να κλείνουν στα χαμηλά ημέρας. ΤΤ -28%, Αττικής -26%, ΑΤΕ -21%, Eurobank και Πειραιώς -20%, Alpha -19,4%, Εθνική - -15,8%, Marfin PB -8%. Διεσώθη η Κύπρου με -1,8% 


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: