ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

ΝΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΚΑΪ ΠΑΠΑΧΕΛΑ

Αν συνεχίσουν το νταϊλίκι θα χρειαστούν πλαστική προσώπου να κρυφτούν ))

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ο κ. Αλέξης Παπαχελάς -από την τηλεοπτική του εκπομπή και αναφερόμενος στο Antinews- είπε ότι δέχεται επιθέσεις από τους κουκουλοφόρους του μπλογκ. Το τελευταίο διάστημα είναι διάχυτη η νευρικότητα σε καθεστωτικούς μεγαλοδημοσιογράφους και λοιπούς παρατρεχάμενους εφοπλιστών, τραπεζιτών και άλλων ζάπλουτων «αυτοδημιούργητων».
Νομίζω πως δεν θα αργήσει η μέρα που ο κ. Παπαχελάς θα παρακαλάει για μια κουκούλα. Για να την φορέσει.
Εγώ βρήκα ένα σχέδιο που μπορεί να του αρέσει. Το βλέπετε στη φωτογραφία.
κουκούλα μοντέλο Παπαχελά
Καταρρέουν και τα έχουν κάνει πάνω τους. Πίστευαν πως πάντα θα είναι στο απυρόβλητο. Θα νέμονται δωρεάν τις δημόσιες συχνότητες -σε κανάλια χωρίς άδεια-, θα ζουν με κρατική διαφήμιση και τα κορόιδα θα τους εκφράζουν αιώνια τον θαυμασμό τους. Έκαναν λάθος υπολογισμό.
Διαλύστε τα κανάλια και τις εφημερίδες τους. Στείλτε τις «Καθημερινές» στα σκουπίδια. Εκεί που είναι η θέση τους.
(Δυο κείμενα σχετικά με το θέμα: «Η φάτσα σου θα σ’ ακολουθεί» και «Τι έχει πάθει ο τάδε;».)
Pitsirikos net
Πέρα από το κατινίστικο χαρακτήρα τους οι τηλεπερσόνες των “Φακέλων” όπως ο Παπαχελάς και η ΣΙΑ θέλουν να επιβάλουν έκτακτα μέτρα στον ελληνικό λαό, τα οποια θεωρούν λένε οι πληροφοριες ως ”αναπόφευκτα”.  Οπως ακριβώς συνέβαινε με τους ¨αμερικανοτσολιάδες” τις παραμονές της “εθνοσωτήριου” 21ης Απριλίου 1967 τραμπουκίζουν για να φτιάξουν κλίμα.  Κάλεσαν τον σύμβουλο του Σαμαρά τον Χρύσανθο Λαζαρίδη και του επιτέθηκαν 3 δημοσιοκάφροι ενωμένοι για ….τους ”κουκουλοφόρους” του Διαδίκτυου και πάλι ηττήθηκαν κατά κράτος, όπως λένε όσοι παρακολούθησαν.
Πολύ θα ήθελαν τα ανερμάτιστα τσουτσέκια που έχουν μπλέξει το ρεπορταζ με το πρακτωριλίκι να επανέλθει η εποχή των προγραφών και της “εθνικοφροσύνης”… Να δούμε τι λέει ο Σουρής:
Είν΄ελεύθερος ο Τύπος,
φτάνει μόνο να μη βλάψεις

Της Αρχής τους Υπαλλήλους,

Τους Κριτές, τους Υπουργούς της

Και των Υπουργών τους φίλους!

Είν΄ελεύθερος ο Τύπος, φτάνει μόνο να μη γράψεις!”


neotera

Δεν υπάρχουν σχόλια: