ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.6.10

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:3.840.000 ευρώ για κινητά στο υπουργείο Πολιτισμού! επί Υπουργίας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! (ΚΑΛΑ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΑΤΕ!)


ΕΙΠΑΜΕ !!! ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ "ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟΥ" ΤΗΣ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΑΠ!!! .....
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ?? ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ Α-ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ??? ΕΔΩ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ………Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ???

ΑΡΚΕΤΑ!!! ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ!!! ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟ!!!

================================================

Άλλο ένα σκάνδαλο απίστευτης σπατάλης αποκαλύφθηκε σε υπουργείο και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο καθώς αφορά συνδέσεις υπουργών, υφυπουργών και γενικών γραμματέων, ενώ αφορά και την περίοδο που ήταν υπουργός Πολιτισμού ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Την περίοδο 2004 ως το 2009 σπαταλήθηκαν για τα κινητά των στελεχών του υπουργείου Πολιτισμού 3.840.000 ευρώ!

Το ποσό αυτό, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Το Βήμα” μεταφράζεται σε πάνω από 750.000 ευρώ το χρόνο ή 64.000 ευρώ το μήνα.

Τα στοιχεία κατατέθηκαν στη Βουλή από τον Π. Γερουλάνο και δείχνουν ότι τα κινητά αυτά χρησιμοποιούνταν από υπουργούς, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς και συνεργάτες τους στον ΕΟΤ ή την ΕΡΤ.

Προφανώς, με ευκολία οι "συνεργάτες" μπορούν να καταχωρηθούν στο βιβλίο Γκίνες καθώς έσπασαν κάθε... ρεκόρ ομιλιτικότητας.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: