ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.6.10

Με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" στο ΝΑΤΟ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέλος του ΝΑΤΟ με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία", χωρίς αναστολή των συνομιλιών για το τελικό ψήφισμα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, είναι μια από τις επιλογές που εξετάζουν οι δυτικές χώρες, προκειμένου να διευθετήθει το ζήτημα της ονομασίας, το οποίο στέκεται εμπόδιο στη γρήγορη ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ..

Αλβανικές πηγές αναφέρουν ότι αυτή η επιλογή εξετάζεται ώστε να αποκλειστεί πιθανή κλιμάκωση της κατάστασης που επικρατεί στα Σκόπια.Σύμφωνα μάλιστα με διπλωματικές πηγές, λόγω του ότι οι πιθανότητες να αποκτήσει η πΓΔΜ ημερομηνία ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ λιγοστεύουν όλο και περισσότερο, καθώς είναι πολύ πιθανό ότι δε θα επιτευχθεί συμβιβασμός στο ζήτημα της ονομασίας πριν το τέλος της Ισπανικής προεδρίας, οι Δυτικές χώρες, και ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, αναζητούν τρόπους να βάλουν τα Σκόπια και επίσημα πλέον κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ.

(Και λέμε πλέον και επίσημα, μια που τα Σκόπια όχι μόνο συμμετέχουν στις ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις ως χώρα υπό ένταξη, αλλά και φιλοξενούν βάση του ΝΑΤΟ στα εδάφη τους εδώ και σχεδόν μια δεκαετία).

Η διεθνής κοινότητα ανησυχεί ότι η κατάσταση στην πΓΔΜ μπορεί ενδεχομένως να βγει εκτός ελέγχου (ας μην ξεχνάμε πως οι Αλβανοί της πΓΔΜ έχουν χάσει πλέον την υπομονή τους με τον υπερεθνικισμό της κυβέρνησης Γκρουέφσκι), εάν χάσει άλλη μία ευκαιρία να αποκτήσει ημερομηνία...
έναρξης συνομιλιών για την ένταξη στην ΕΕ, στην οποία περίπτωση θα παραμείνει για μια ακόμη φορά έξω από την ασπίδα του ΝΑΤΟ.
Οι διπλωματικές αυτές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες η Ελλάδα να δεχθεί ένα τέτοιο μοντέλο για ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, επειδή το στοιχείο της εθνικής ταυτότητας δεν τονίζεται στο ΝΑΤΟ, με τον τρόπο που τονίζεται στο πλαίσιο του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι "Η ελληνική πλευρά συμφωνεί να αφήσει την πΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία", από τη στιγμή που είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτό το όνομα θα παραμείνει για χρήση και στον ΟΗΕ, εφόσον θα έχουν διαπραγματευτεί τις 'λεπτομέρειες' περί ταυτότητας και γλώσσας" (!!!)

Διεθνείς εκπρόσωποι που έχουν αποδεχθεί μια τέτοια πρόταση, υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες αυτή η πρόταση να γίνει αποδεκτή με δημοψήφισμα, το οποίο ο Γκρουέφσκι επιμένει να διεξάγει, νίπτοντας έτσι τας χείρας του και αποποιούμενος των ευθυνών που θα έφερνε η απόφαση αυτή, αν την έπαιρνε ο ίδιος.

"Αν υποβληθεί μια τέτοια πρόταση, τότε θα μπορούσε να τεθεί το εξής ερώτημα: Υποστηρίζετε την ένταξη στο ΝΑΤΟ με την ονομασία 'Βόρεια Μακεδονία;' " - Παρεμπιπτόντως, αυτή η πρόταση κυκλοφορεί στα Σκοπιανά ΜΜΕ εδώ και αρκετό καιρό..

Το Σκοπιανό στρατόπεδο προτιμά, σε περίπτωση που ενταχθεί στο ΝΑΤΟ με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία", οι χώρες που έχουν μέχρι στιγμής αναγνωρίσει τη χώρα με τη συνταγματική ονομασία της, να συνεχίσουν να αναφέρονται σε αυτήν με αυτή την ονομασία ως μέλος του ΝΑΤΟ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή, τα Σκόπια μπαίνουν στο ΝΑΤΟ ως Βόρεια Μακεδονία, αλλά αναφέρονται από όλα τα κράτη ως Δημοκρατία της Μακεδονίας..

Ωστόσο, ενώ θεωρούν δεδομένο πως η Ελλάδα δεν θα συγκατατεθεί σε μια τέτοια πρόταση και τα Σκόπια αρνούνται να σχολιάσουν την πρόταση αυτή, οι εμπειρογνώμονες λένε ότι η προοπτική να προσχωρήσει η πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ είναι υπαρκτή.

Εάν αληθεύουν τα όσα αναφέρουν οι πηγές αυτές, τότε οι Έλληνες πολιτικοί είναι - και λυπόμαστε για την έκφραση - πολύ ηλίθιοι..
Macedonia Hellenic Land.

Δεν υπάρχουν σχόλια: